trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Σβήστε τις εικόνες που έχουν σα σκοπό να ενοχλήσουν και να δυσαρεστήσουν τον θεατή τους. Δεν νομίζω ότι φαίνεται αστείο σε κανέναν. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Ακους άσχετε/αμούστακε/τζατζικίστα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 εσβησα.διαφωνω αλλα αν ενοχλει εστω εναν ,δεν εχω προβλημα.απο το αλλο εχει περασει 1 ωρα κ δεν μπορω να κανω τροποποιηση.εστειλα πμ σε μοντ. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 ....και σε μερος ευαερο ευφεγγαρατο και ευαστερατο κατα προτιμηση με θεα Aκριβώς ό,τι είχα π(ι)εί κι εγώ στην προηγούμενη μπυροποσία... Οι ξενιτεμενοι ποτε γυρνουν ?? Εγώ μάλλον αρχές Αυγούστου. Αν δεν βρίσκομαι σε αυτήν σωματικά, θα είμαι... ψυχικά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Σβήστε τις εικόνες που έχουν σα σκοπό να ενοχλήσουν και να δυσαρεστήσουν τον θεατή τους. Δεν νομίζω ότι φαίνεται αστείο σε κανέναν. Όντως και μένα με ενόχλησαν οι σεξιστικές φωτογραφίες που έστειλαν οι Jase και trigga (σε αντίθεση με τα σεμνά αφράτα κοριτσάκια που έστειλε ο blue). Να σβηστούν παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Οι ξενιτεμενοι ποτε γυρνουν ?? Δυστυχώς αρχηγέ μου, τέλος Ιουλίου...Δηλ κατά τις 20 Ιουλίου.. Jase και λοιποί δεν παίρνει παράταση με τίποτα έτσι; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 http://www.doodle.ch/r96p5tmiexba788y Ακολουθήστε το παραπάνω link, δημιούργησα ενα poll για να βγουν οι ημερομηνίες που θα ήμαστε διαθέσιμοι. Δεν έχω συμπεριλάβει κάποιες ημερομηνίες λόγω συναυλιών, όπως Iced Earth, Gary Moore, Maiden, κτλ. Άντε μην αργείτε. +1 για την πρόταση του αρχηγού για Beer Academy, Βριλήσσια. Μαριάνα σε περιμένουμε και σένα ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 εγω δεν θα ρθω αλλα το παίζω joker αμα ψήνεστε.Δωράκι ξέρετε πλέον, ενα ενισχυτάκι είναι αρκετό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαριανα Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Μαριάνα σε περιμένουμε και σένα ;) ααα :D Πολύ θέλω! Ευχαριστώ για την ειδική πρόσκληση! (ελπίζω για μένα τη Μαριάνα να λες :P) www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Μαριάνα σε περιμένουμε και σένα ;) ααα :D Πολύ θέλω! Ευχαριστώ για την ειδική πρόσκληση! (ελπίζω για μένα τη Μαριάνα να λες :P) Εννοείται! ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση