bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Oυ να μου χαθείτε. Γιατί ρε ξύλα ξεκούρδιστα δεν το κάνετε αρχές Αυγούστου μη σας τις βρέξω με σίξτις μπράτσο από Πρισίζιον; Toυ Αγίου Σουρ ανήμερα θα σας ξαναδώ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 παιζει να ειμαι Αθηνα τοτε οποτε ειμαι μεσα! cy there :D επειδη ειμαι 'αλλεργικος' στη μπυρα θα κανω οτι μπορω αλλιως θα καθησω με τα κοριτσια με τα παγωτα :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Oυ να μου χαθείτε. Γιατί ρε ξύλα ξεκούρδιστα δεν το κάνετε αρχές Αυγούστου μη σας τις βρέξω με σίξτις μπράτσο από Πρισίζιον; Toυ Αγίου Σουρ ανήμερα θα σας ξαναδώ. :D Βρε Bloody ολόκληρο poll έστησα για την ημερομηνία για να μην έχει κανένας παράπονο! Μην ανησυχείς όμως θα κανονιστεί και μια καπάκι αρχές Αυγούστου because you can never drink enough beer! ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Ναι αλλά το πολ ήταν μόνο για Ιούλιο!! Αλλά έχεις δίκιο για την μπύρα. Ούτε εμείς χανόμαστε, ούτε αυτή... ;D :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Συγνωμη παλλουκαρια , για μπυρες μιλαμε οχι για καμια δεξιωση .... αν υπαρχει διαθεση κανουμε μια μπυροποσια καθε εβδομαδα ..... σιγα τωρα ...μην το κανονιζουμε κανενα χρονο πριν ..... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Συγνωμη παλλουκαρια , για μπυρες μιλαμε οχι για καμια δεξιωση .... αν υπαρχει διαθεση κανουμε μια μπυροποσια καθε εβδομαδα ..... σιγα τωρα ...μην το κανονιζουμε κανενα χρονο πριν ..... Στην Νεα Μακρη, ακουσα, εχει καλη μπυρα τον Ιουλιο ;) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Εεε ! αν ειναι να μας φιλοξενησεις στην βιλα με την πισινα (και καλα ,εξοχικο) να κανουμε και μια , στην Νεα Μακρη ;) ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Εεε ! αν ειναι να μας φιλοξενησεις στην βιλα με την πισινα (και καλα ,εξοχικο) να κανουμε και μια , στην Νεα Μακρη ;) Ρε! ντροπη...μη λες τετοια και ακουει και ο ffmakis. LIDL ΜΠΥΡΕΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΗ ΜΟΥ, LIDL ΜΠΥΡΕΣ! My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Μααα ο Μακης μου το ειπε......! μου ειπε επισης οτι σου εδωσε και μερικες ριζες απο εκεινα τα δενδρα .... ξερεις τωρα ... τις δολλαριες ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Bloody αδερφέ συν-ξενιτεμένε ελπίζω και εγώ να προλάβουμε την Μπυροποσία στις αρχές Αυγούστου. Κάτι θα κάνουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί! Jase, dcall τι λένε; Αν και είδα ότι συμφωνείτε...!! 8) Χουσότα (δηλ χwsta) θα είσαι μέσα; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση