pascal Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Σε ανοιχτή μι μπάσα (μέτριας έντασης picking), με το volume της κιθάρας και τα tones της στο 10, σε καθαρό κανάλι ενισχυτή με το volume του στο 3. Πάντως, όπως έχει νομίζω ξαναειπωθεί στο forum, το sustain είναι ένα πολύ υπερτιμημημένο -κατά τη γνώμη μου- χαρακτηριστικό μιας κιθάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Πάντως, όπως έχει νομίζω ξαναειπωθεί στο forum, το sustain είναι ένα πολύ υπερτιμημημένο -κατά τη γνώμη μου- χαρακτηριστικό μιας κιθάρας. +1028 ! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Σε ανοιχτή μι μπάσα (μέτριας έντασης picking), με το volume της κιθάρας και τα tones της στο 10, σε καθαρό κανάλι ενισχυτή με το volume του στο 3. Το ίδιο sustain θα έχει σε ένα γομάρι ενισχυτή, το ίδιο σε ένα marshall pocket amp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Όταν αποφασίσετε ποίος το έχει πιό μεγάλο, πείτε μου, γυρίζω μια ταινία και ψάχνω πρωταγωνιστή. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Το sustain της κιθάρας μου μοιάζει με μπανάνα... Κώστα, να παίξω στην ταινία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Αυτό το μαραφέτι είναι κυρίως για μπάσα φέντερ, που είναι γεμάτα dead-spots, αν δεν έχεις από αυτά, μην ασχολείσαι. +1000 Πάντως, όπως έχει νομίζω ξαναειπωθεί στο forum, το sustain είναι ένα πολύ υπερτιμημημένο -κατά τη γνώμη μου- χαρακτηριστικό μιας κιθάρας. +100000000 αν πια σε καει τοσο πολυ το....σουστεϊν...γυρνα το στο...βιολι! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sol83 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 δεν υπαρχει θεμα υπερτιμησης ή υποτιμησης για το ποσο sustain θελει καποιος. ειναι τελειως υποκειμενικο. και εξαρταται φυσικα απο την μουσικη που παιζει. αν παιζεις doom metal θες η κιθαρα να μη σβηνει ουτε αφου εχουν περασει 23 λεπτα και 45 δευτερολεπτα απο την τελευταια πενια. αν παιζεις jazz... ε τι να το κανεις το sustain ρε φιλε. οποτε ειναι λιγο αφελης η συζητηση. δεν βγαζει καπου. παιξτε οτι γουσταρετε and play it good. ;) nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 ετσι κι αλλοιως το sustain μπορεις πανευκολα να το βγαλεις απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κιθαρα μια και εχει περισσοτερο να κανει με τον υπολοιπο εξοπλισμο (εφε,ενισχυτες) παρα με το οργανο καθαυτο. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 ετσι κι αλλοιως το sustain μπορεις πανευκολα να το βγαλεις απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κιθαρα Οχι αν δεν έχεις πάει ωδείο, βασική προυπόθεση φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Πωρε μαμωτο το ξεχασα που να παρει!! Εχεις απολυτο δικιο οποτε ταπεινα διορθωνω τη φραση μου.. Αν εχεις παει ωδειο το sustain μπορεις πανευκολα να το βγαλεις απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κιθαρα.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση