darshan Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 http://www.thomann.de/gb/fat_finger_guitar_chrome.htm Το εχει δοκιμασει κανεις? Ειμαι ΟΚ με τον ηχο και με καλα gibson headstock, αναρωτιεμαι ομως αν εχει καμια διαφορα με αυτο στο tone και στο sustain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Αυτό το μαραφέτι είναι κυρίως για μπάσα φέντερ, που είναι γεμάτα dead-spots, αν δεν έχεις από αυτά, μην ασχολείσαι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 κανει δουλεια το μαραφετι...ειδικα αν θες να δωσεις ογκο σε μια στρατ ειναι οτι πρεπει fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 σε ποιο σημειο της κιθαρας μπαινει ακριβως? στο neck join ισως? σκεφτομαι να το παρω για την τελε μου με τους emg. απλα δεν εχω καταλαβει πως θα το βάλω. ??? MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 επανω στο χεντστοκ μπαινει.δεν ειναι κατι δυσκολο.εχει κ οδηγιες αν θυμαμαι καλα fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 λογικα ειναι κατι που το φτιαχνεις και μονος σου ή πας σε σιδερα και στο φταχνει. Ισως θελει λιγο ψαξιμο το που σφιγγει ακριβως πανω στο headstock, Για μια chambered Les Paul το σκεφτομαι. Πιο φτηνο απο μια vintage silverburst, οπως και να εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 παντως δεν μου γεμιζει το ματι, οτι με αυτο το μαραφετι η τελε μου θα αποκτησει ογκο les paul.. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Και ποιος ισχυρίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο; Άλλο αυξάνω το sustain και τον "όγκο" μιας κιθάρας και άλλο ότι θα αποκτήσει τα χαρακτηριστικά εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και κατασκευής κιθάρας. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Η strat μου έχει πολύ sustain (20 secs και βάλε) αλλά δεν νομίζω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι έχει μεγάλο headstock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHIOTOS Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Συγγνωμη έχω μια απορία.. όταν λες οτι έχει sustain 20 secs τι ακριβώς εννοείς?Σε ανοικτη μι μπασο?γιατι απόσο ξέρω το sustain αλλάζει ανάλογα με το που παίζεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση