playloud Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OFF TOPIC Ρε, αυτο το Giant Steps, μεγαλη μαπα τελικα. Τωρα το ακουσα...... Ασε ρε jazz και παπαριες. Δωσε ρε Man on the silver mountain να γουσταρουμεεεεε Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Και λεγε λεεεεγε, λέεεεεγε λεεεεεγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Odio Fakanas mouφa. 3αderfos phge gia nα μα8ei arpetzios fash μεtal allα ψarwse kai tora poulise τα BERINGER kai kavei sιnεxia solfez. Goltrein de leei. Basswood ΚΑLO 3ylo? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Αρε τσόνι που είσαι γιατι έφυγες.Δεν τον μπορώ τον μούφα τον σπάι εσένα αγαπάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Ωραίααααα...... Αλλάχτηκε ΚΑΙ ο τίτλος αλλά ΚΑΙ ο χώρος που είχα βάλει το thraed!!!! χαχαχαχα (ο οποίος τίτλος ήταν "Περί συμπεριφοράς στο Νοιζ" και το είχα αρχικά τοποθετήσει στο χώρο "About Noiz" για όσους δεν το ξέρουν)...προσπάθεια υποτίμησης της όποιοας σημασίας που ήθελα να δώσω στο thread...ή ίσως επειδή δεν εμφανίζεται στη αρχική σελιδα του Νοιζ...λέω ίσως... ΔΕΝ είναι περί ανέμων...αφορά το Νοιζ και την ομαλή λειτουργία του...anyway Λοιπόν.... Γιά άλλη μια φορά ο παραλληλισμός που έκανα και η απάντηση που έδωσα ήταν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να δείξω πόσο ΑΣΧΕΤΟ είναι τα αν μπορουν κάποιοι μουσικοί σε ένα ωδείο της Αθήνας να έχουν τον ήχο του Knopfler με το αν αυτός μπορεί να παίξει κάτι που ενδεχομένως μπορούν να παίζουν αυτοί...ήταν μεταφορά...μάλλον δύσκολο για κατανόηση... Για το αν είναι κακεντρεχές το αρχικό σχόλιο ή όχι σας παραπέμπω σε ένα πιό παλιό thread: http://www.noiz.gr/index.php?topic=7634.0 ...στο οποίο tread ομολογώ ότι αντέδρασα έντονα - κυρίως λόγω της μεγάλης εκτίμησης που έχω στον συγκεκριμένο κιθαρίστα...και όχι επειδή είχα ή έχω κάτι προσωπικό με κάποιον από το Νοιζ... Οι τυχόν αναφορές σε "γνωστό ωδείο" ή φράσεις του τύπου "χώθηκα στη τρύπα μου για σοβαρή μελέτη" είναι από αυτό το thread. Όταν λοιπόν κάποιοι περιμένουν στη γωνία 1+ χρόνο για να πουν την κακιούλα τους δεν είναι κακεντρέχεια; τότε τι είναι; Όποιος έχει σοβαρή κρίση ας διαβάσει και τα 2 thraeds και ας βγάλει συμπεράσματα. Αυτά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Ωραίααααα...... Αλλάχτηκε ΚΑΙ ο τίτλος αλλά ΚΑΙ ο χώρος που είχα βάλει το thraed!!!! χαχαχαχα (ο οποίος τίτλος ήταν "Περί συμπεριφοράς στο Νοιζ" και το είχα αρχικά τοποθετήσει στο χώρο "About Noiz" για όσους δεν το ξέρουν)...προσπάθεια υποτίμησης της όποιοας σημασίας που ήθελα να δώσω στο thread...ή ίσως επειδή δεν εμφανίζεται στη αρχική σελιδα του Νοιζ...λέω ίσως... ΔΕΝ είναι περί ανέμων...αφορά το Νοιζ και την ομαλή λειτουργία του...anyway Και βέβαια το ξέρουν, διότι τους το είπα εγώ ο ίδιος λίγα ποστ πιο πάνω. Όχι, δεν αφορά τη λειτουργία του noiz καθόλου - πρόκειται για μία προσωπική σου διαφωνία με μία θέση που εκφράστηκε. Τιμούμε τη διαφωνία σου δίνοντάς της τον απαραίτητο χώρο και τον απαραίτητο τίτλο. Καλό θα είναι να διαβάσεις το ποστ μου το οποίο εξηγεί επακριβώς το σκεπτικό της μετακίνησης, ενώ παράλληλα εκφράζει και τη δική μου γνώμη για το θέμα. Συμφωνώ ότι η κατηγορία "Περί ανέμων και υδάτων" δεν είναι και η πιο ταιριαστή... αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Η όποιο διαφωνία αφορά εμένα και κάποιους modulators - gate keepers. Άρα έχει να κάνει με έναν χρήστη και με την βάση του Νοιζ. Δεν είναι διαφωνία μεταξύ 2 τυχαίων χρηστών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Η όποιο διαφωνία αφορά εμένα και κάποιους modulators - gate keepers. Άρα έχει να κάνει με έναν χρήστη και με την βάση του Νοιζ. Δεν είναι διαφωνία μεταξύ 2 τυχαίων χρηστών Ο όρος "τυχαίος χρήστης" είναι αδόκιμος. Είσαι τόσο σημαντικός όσο και οποιοσδήποτε άλλος. Επίσης, δεν γνωρίζουμε σε κάθε περίπτωση ποιες είναι οι θέσεις όλων των μελών, οπότε πάντοτε έχουμε ένα στατιστικό δείγμα και τίποτε περισσότερο (ή λιγότερο). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Η όποιο διαφωνία αφορά εμένα και κάποιους modulators - gate keepers. Άρα έχει να κάνει με έναν χρήστη και με την βάση του Νοιζ. Δεν είναι διαφωνία μεταξύ 2 τυχαίων χρηστών Ο όρος "τυχαίος χρήστης" είναι αδόκιμος. Είσαι τόσο σημαντικός όσο και οποιοσδήποτε άλλος. Επίσης, δεν γνωρίζουμε σε κάθε περίπτωση ποιες είναι οι θέσεις όλων των μελών, οπότε πάντοτε έχουμε ένα στατιστικό δείγμα και τίποτε περισσότερο (ή λιγότερο). Το "τυχαίος" μάλλον θα έπρεπε να το πω "απλός" γαι να μην υπάρχει παρανόηση. Και το "απλός" με την έννοια κάποιου που δεν έχει κάποιου είδους εξουσία μέσα στο φόρουμ, όπως εσύ που μπορείς να μετακινείς thraeds γιατί έτσι το έκρινες .. αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Στην αφάνεια ή όταν είναι "κρυμμένο" κάτι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να εξελιχθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Τότε, σε παρακαλώ να ανοίξεις ένα νέο thread, στην ενότητα "Μουσική & Μουσικοί", όπου να θέσεις το πραγματικό ζήτημα, χωρίς άστοχες αναφορές στην "λειτουργία του noiz". Απ΄ότι αντιλαμβάνομαι, το πρόβλημα έχει να κάνει με το αν οι καθηγητές του συγκεκριμένου ωδείου έχουν μουσικό επίπεδο εφάμιλλο ή καλύτερο του Knopfler. Ωραία, να το συζητήσουμε - μάλιστα θα ήταν ενδιαφέρον αν συμμετείχαν και οι ίδιοι. Προειδοποιώ πάντως ότι το ίδιο το θέμα είναι ολισθηρό - ο καθένας δίνει διαφορετική έννοια σε αυτά τα ζητήματα, ενώ εσύ ο ίδιος φαίνεσαι να έχεις κατασταλλάξει προ πολλού στα δικά σου συμπεράσματα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση