Epiphobe Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( http://www.in.gr/news/article.asp?lngentityid=910703&lngdtrid=253 Πολύ κρίμα...έφυγε ένα τεράστιο μουσικό ταλέντο... Εχω Φ-εντερικές διαταραχές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sambador Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 δεν το πιστευω αυτο...το σοκ ειναι τοσο μεγαλο οταν διαβασα αυτη την ειδηση οσο μεγαλο ηταν οταν ακουσα για πρωτη φορα e.s.t www.myspace.com/dimitrisdimas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Κριμα :'( :'( :'( Οι e.s.t ηταν πολυ μπροστα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scytheNL Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 :'( Sample Rate: 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192 kHz ±1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 μεγαλο κριμα.... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 δεν τον ήξερα ούτε το τρίο του κ άκουσα γιουτούμπ.Καταπληκτικός.Μοιάζαν πολύ με τους Poly Quartet στα κομμάτια που άκουσα.Αυτοι είναι έλληνες κ έχουν βγάλει εδω κ λίγο καιρό δίσκο ελλάδα αν θελετε δείτε το. οι svensson trio πάντως εμένα μου άρεσαν πολυ.Τελεια ατμόσφαιρα φτιάχνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sambador Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 μιπως μπορειται να μου πειτε και αλλα συγροτηματα οπως e.s.t για να καταλαβεται τι εννοω ενα παρομοιο συγροτημα με τους e.s.t θεωρω οτι ειναι οι bad plus ακουστε αν θελετε...πολυ καλοι και οι poly quartet www.myspace.com/dimitrisdimas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση