Προς το περιεχόμενο

συμβολαιο με δισκογραφικη: οδηγιες για αρχαριους παρακαλω!!!

darshan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ ρε παιδια σε ολα πισω ειμαστε πια;;;;  ???

Όχι σε όλα. Φέτος π.χ. είμασταν πρώτοι στο ντόπινγκ.

Ειναι θεμα ποιοτητας το αν θα προτιμας τα νεροπλυματα απ το να φτιαξεις μονος σου το ψωμι οπως κ τη φετα αν χρειαστει στη τελικη!

Δεν αντιλαμβάνομαι τι λέγεις.

Οπως ειπε ο ντραμμερ δε πρεπει να εισαι κ καθηγητης για να κανεις μια αρχη, στο κατω κατω εξαρταται κ απο το κυκλο σου κ κατα ποσο μπορει να σε βοηθησει...

Ποιον κύκλο σου; Και τι σημαίνει αρχή;

ΣΑΦΩΣ ισχυει οτι αυτο ειναι ενα χιλλιοστο αλλα το ιδιο μπορει να συμβει κ μεσω οποιασδηποτε εταιρειας με αλλου τυπου δεσμευσεις..

Και πάλι ερχόμαστε στη συζήτηση για το πόσο μέτριες είναι οι ελληνικές δισκογραφικές. Έχω ήδη πει τη γνώμη μου, παραπάνω.

Στο κατω κατω αλλαζουν οι καιροι μην το υποτιματε ποτε αυτο!!

Φίλε μου, μη μου το λες εμένα ότι όλα αλλάζουν. Πες το σε όλους αυτούς που προσποιούνται ότι ΔΕΝ αλλάζουν, δηλαδή τους περισσότερους συμπατριώτες μας.

Ακόμα κι αν είναι στην θέση 113 η ελληνική νεολαία, εσύ τι θα τους πρότεινες; Αφού αυτός είναι ο δρόμος!

Δεν γνωρίζω την απάντηση. Όμως τι πάει να πει "αυτός είναι ο δρόμος"; Και ο δρόμος για την καλή σωματική υγεία είναι η άθληση, αλλά δεν αθλούμεθα, τουναντίον ορισμένοι καπνίζουμε.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πρωτοι στο ντοπινγκ εμεις, αλλα αλλοι εχουν γινει μεταλλαγμενοι κ παιρνουν  καμια 10ρια μεταλλια στη καθησια τους...... Αυτοι ειναι υπεραθλητες μαλλον, εμεις πρεζονια.

Αναφερομαι στα λεγομενα σου περι ψωμιου κ νεροπλυματος κ ξαναλεω: ΕΓΩ προσωπικα θα προσπαθησω να φτιαξω μονος μου ψωμι απαξ κ δεν με ικανοποιει αυτο που μου δινουν, κ επισης το ιδιο θα κανω κ με τη φετα πχ... κ αν ενδιαφερεσαι ή νομιζεις οτι απλα ειμαι υπερβολικος για να δωσω εμφαση, ευχαριστως να σου στειλω ενα link με ολη τη διαδικασια της παρασκευης της με οικιακα μεσα. ΑΜΕΣΑ μαλιστα.

οταν εννοω κυκλο σου εννοω με απλα ελληνικα τα ατομα που σε περιβαλλουν.. απ τη στιγμη που θελει να λεγετε καποιος μουσικος ειναι κριμα να κανει παρεα με τραπεζικους πχ... (μονο)

Με ακομα πιο απλα λογια τα ατομα που θα σου εβρισκε η εταιρια για πχγραφιστες κτλ κτλ κτλ μπορει να τα εχεις κ απο μονος σου.

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Πρωτοι στο ντοπινγκ εμεις, αλλα αλλοι εχουν γινει μεταλλαγμενοι κ παιρνουν  καμια 10ρια μεταλλια στη καθησια τους...... Αυτοι ειναι υπεραθλητες μαλλον, εμεις πρεζονια.

Δε με κόβει άμεσα αλλά να ξέρεις ότι στη συνέντευξη όπου ο Τρια/πουλος έλεγε αυτές τις μπούρδες, ένας από τους έλληνες (!!!) συμμετέχοντες στις επιτροπές ελέγχου, αφού πρώτα τον άκουσε να σολάρει (χωρίς να τον διακόψει καθόλου), του είπε μετά ότι η μόνη χώρα από την οποία δέχεται πολιτικές και άλλες πιέσεις (μέσω τηλεφωνημάτων, απειλών κλπ) προκειμένου να ασκεί πλημμελώς τα καθηκοντά του είναι η Ελλάδα.

Όχι η Ελλάδα και κάποια άλλη.

Η Ελλάδα. Μόνο.

Mea Culpa

Τελος παντων, μου ειναι παγερα αδιαφορη η διαφανεια του ελληνικου κατεστημενου οπως κ οι ολυμπιακοι αγωνες οπου κ αν εξελισσονται, δεν υπηρξα ποτε υπερμαχος του κρατους μας, απλα με ενοχλει μια ηττοπαθεια που μας διαβαλλει η οποια συνηθως δεν προερχετε απο παρατηρηση ενστικτο κ απλο ΜΗ ΣΤΡΟΥΦΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟ, αλλα απο στατιστικες ερευνες του κολου.

Παρολα αυτα συμφωνω μαζι σου οσον αφορα την παιδεια του ελληνα σε ευρυτερο πλαισιο, αλλα δε σκεφτομαι να γινω εθνοσωτηρας προς το παρον, οποτε απεχω..

Κανα δισκακι θα θελά να βγαλω και ψαχνω το πως!!!! :P

ναι!!!!! πολυ συνανθρωποι νομιζοντας οτι οταν δεν βλεπουν τον κινδυνο ο κινδυνος δεν τους βλεπει κ αυτος..... κατι σαν στραβαδια και βαλε, δλδ...

εξου κ τα στρουμφακιαααααααααααααα :o :o ;D ;D ;D

η ωρα του παιδιου το καταντησαμε :D :D

Δεν γνωρίζω σε ποιο πλαίσιο διατυπώθηκε αυτή η νουθεσία από τον πατέρα σου και μακρυά από μένα να επιχειρήσω τη διάρρηξη απόψεων και οικογενειακών δεσμών. Όμως, εσύ τι του είπες;

Απαντάς στην παρένθεση και όχι στην ουσία...

Το παράδοξο παραμένει. Πως είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις επιπόλαιη την υπόδειξη για ανεξαρτητοποίηση?

Εντάξει, έχουμε στην Ελλάδα τα χίλια μύρια κακά (όπως και οι "ξένοι"), αλλά δεν θα έπρεπε να μας αφορά αυτό το τηλεοπτικό τσιτάτο περί ελληνικής κατάντιας.

Χρειάζονται λύσεις και όχι σοφιστείες.

Όσον αφορά την κατάσταση της δισκογραφίας ορίστε ένα link που τα λέει καλύτερα απο εμένα. Και έχει και πολλά νούμερα.

http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4158/is_20070214/ai_n17222768

Πολύ σωστά το θέτει ο fuzzed. Δεν θα το έλεγα "κύκλο", θα το έλεγα διάθεση να βρει και να συνεργαστεί με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, που έχουν διάθεση να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν. Ένας γραφίστας, ένας ηχολήπτης, ο κολλητός που το χει και σου φτιάχνει το ήχο, ο κουμπάρος που είναι και φωτογράφος, ο γνωστός που κάνει εκτυπώσεις, η γυναίκα που δεν σου γκρινιάζει που τρέχεις κάθε απόγευμα στις πρόβες, ο αδερφός που τσοντάρει για να πληρώσεις το master.

Βέβαια, κάθε απόφαση, κάθε δρόμος έχει και εμπόδια, τίποτα δεν είναι εύκολο. Και στην τελική, αν σου κάτσει με οποιοδήποτε τρόπο, έχει καλώς, αλλιώς τι να κάνεις, το παλεύεις όπως μπορείς.

H εμπορευματοποίηση των ολυμπιακών αγώνων και το ντόπινγκ υπάρχει απο τότε που δημιουργήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, για να το πώ πιο καταναοητά απο αρχαιοτάτων χρόνων.

Απλώς κάποιοι πρίν λίγο ξυπνήσαν και δεν έχουν ενημερωθεί σωστά.

Και αν κάποιοι απορούν πως ο Αρχαίος Έλληνας ντοπαριζόταν και εμπορευματικοποιούσε τους ολυμπιακούς τότε το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανοίξουν ένα βιβλίο. Θα ανακαλήψουν οτι η ανάθεση των ολυμπιακών υπήρξε αιτία και πολέμου μεταξύ δύο πόλεων και τα κίνητρα δεν ήταν φιλοσοφικά .Και είχαν γίνει πολλά και διάφορα παρατράγουδα που φυσικά δεν διδάσκονται στα σχολεία ούτε ακούγονται στις τηλεοράσεις.  Όσοι νομίζουν οτι το Ολυμπιακό ιδεώδες έχει πεθάνει τότε είναι βαρειά νυχτωμένοι. Το Ολυμπιακό ιδεώδες ήταν πάντα κάτι το σχετικό.

Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν με λίγα λόγια.  Η παρακμή και η ακμή είναι δυο ταυτόχρονες καταστάσεις , το ίδιο συνέβαινε στο παρελθόν το ίδιο συμβαίνει τώρα. Απλώς σε κάποιους αρέσει να κόβουν και να ράβουν την ιστορία στα μέτρα τους. Εμφανίζουν το παρελθόν της Ελλάδος υπέροχο , το παρόν και το μέλλον της εφιαλτικό και παρακμιακό.Η καραμέλα πάντα η ίδια " Οι αξίες πεθαίνουν" , "ο πολιτισμός εξαφανίζεται ", "η ηθική εκφυλίζεται". Αν όμως δούνε μήνα προς μήνα , χρόνο προς χρόνο την ιστορία όπως πραγματικά είναι και όχι μόνο όπως θέλουν αυτοί να είναι θα δούν μάλλον οτι η ελλάδα είναι πολυ πιο ακμαζόμενη απο ποτέ. Απλώς έχουμε χάσει ποια το ταλέντο να διαφημίζουμε τα καλά μας . Το καινούργιο μας ταλέντο είναι η μιζέρια.

Ευτυχώς όλοι οι Έλληνες δεν είναι έτσι. Και αυτοί που δεν είναι έτσι είναι και περισσότερο έλληνες , γιατι έχουν ένα λόγο παραπάνω να αγαπούν την Ελλάδα. Την ελλάδα όχι ως χώρα , όχι ως κουλτούρα αλλά ώς ιδέα που όρισε τον homo sapiena ως "ανθρωπο" , "άνω θρώσκω" , δηλαδή αυτός που κοιτάει ψηλά. Και ένας έλληνας πάντα κοιτάει ψηλά.   

Σόρρυ για το ξέσπασμα αλλά απλώς βαρέθηκα να ακούω τις καραμέλες.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου