bluesbreaker Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Επίσης δες και εδώ www.guitars.gr O Σταυρος είναι φοβερός τεχνίτης και ίσως μπορεί να κάνει κάτι. Συμφωνώ!κι εγώ έχω μία Carvin DC-135 που έσπασε το μπράτσο και ήμουν έτοιμος να αυτοκτονήσω και ευτυχώς ο Σταύρος την έκανε όπως ήταν πριν!!ένα χρόνο την έχω πλέον και δε υπήρξε κανένα πρόβλημα!επομένως δε χάνεις τίποτα να του στείλεις ένα mail η να τον πάρεις ένα τηλ!!και για του λόγου το αληθές: http://guitars.gr/HTML/workgallery.html-είναι αυτή που λέει "Carvin repair" http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Βέβαια άλλο πράμα το μπράτσο της carvin και άλλο το κουφό διαστημικής τεχνολογίας μπράτσο της parker....αλλά δε χάνει τίποτα να ρωτήσει. Η πρόταση μου έγινε κυρίως στη βάση του ότι ίσως μπορει να γίνει κάτι για να σωθεί το υπάρχον μπράτσο(που είναι πολύύύύ΄χλωμο απο ότι κατάλαβα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raven Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 :o Παίδες δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους σας μηδενός εξαιρουμένου μιας και μου ανοίξατε τα μάτια σε θέματα που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ πριν!! Τέτοια ανταπόκριση η αλήθεια είναι ότι δεν την περίμενα είστε απίστευτοι όλοι! Thnx και πάλι! Ξεκινάω τo ψάξιμο. Κάτι μου λέει ότι θα προσπαθήσω κατ` αρχάς να επικοινωνήσω ΞΑΝΑ με την μάνα Parker για να δω τι θα μου ξαναπούν. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν Έλληνα τεχνίτη σίγουρα το μαμισιο δεν αντιγράφεται! Μου δώσατε δίοδο να ελπίζω. Θα ενημερώνω ανάλογα… ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση