bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Λέω να την κρατήσω λίγο καιρό, αν δεν σε πειράζει βέβαια, μπας και γίνω άνθρωπος. Άνθρωπος είσαι (και με Α κεφαλαίο, μιας και ξεκινάει πρόταση άλλωστε), το θέμα είναι να μην χαλάσεις και γίνεις μ(π)ασίστας. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Μπασίστας δεν πρόκειται να γίνω ποτέ, αϊ αμ λόρντ κούλαθρον. Για να καταλάβεις, στο κλιπάκι που έστειλα για το 2ο νοιζ μπράδερ, επειδή φυσικά δεν την είχα την ταχύτητα του με τίποτα, το στρετσάρησα το μπακιντρακι στην μισή ταχύτητα, έγραψα το αργό μου (π)σόλο, και μετά το ξανάκανα γρήγορο, αυτά σας τα λέω για να μαθαίνετε και να γίνετε και σεις τσάμπα μάγκες μαλμστινιάρηδες, τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 κι εγω ηθελαααααα..... :'( :'( :'( ας ερχοσουουουν.... καλα ρε μ@λ@keς διοργανωτες..... τι σας εκανε να πιστεψετε οτι δεν θα γεμιζε ενα σταδιο (και βαλε) και στη Θεσσαλονικη? >:( >:( >:( αυτα τα one-off shows πολυ μου τη σπανε... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Oσον αφορα στο σχολιο για τις Mercedes μαλλον ηταν ανεκδοτικου τυπου και οχι σχολιο με σκοπο να αποδειξει την καταντια του ροκα και την αλλοτροιωση του απο το χρημα......Βεβαια τελευταια στο νοιζ και απεναντι σε συγκεκριμενα μελη χρειαζεται να απολογεισαι παντα για τις προθεσεις σου.... Επειδη σχολιασα κ εγω το θεμα με τις Mercedes δεν ειχα καμμια προθεση να θιξω κανεναν κ οντως υπαρχει κ η χιουμοριστικη πλευρα της φασης αυτης! Ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα στον οποιον καποιος θα απολογηθει για τις προθεσεις του! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Καλα ρε αλανια, με τι θελατε να τον μεταφερουν τον ανθρωπο? Με smart? Η με ταριφα? (αν και αυτο με καποιους εγινε αλλα δεν θυμαμαι γαμωτο) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Με ανατρεπομενο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Καλα ρε αλανια, με τι θελατε να τον μεταφερουν τον ανθρωπο? Με smart? Η με ταριφα? (αν και αυτο με καποιους εγινε αλλα δεν θυμαμαι *****το) Με τον Big Foot: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Να σας κάνω να ζηλέψετε όλοι από λίγο ? ;D Μια ώρα πριν από την συναυλία, βρέθηκα μαζί με περίπου άλλα 10 άτομα, σε ένα δωμάτιο στα καμαρίνια, μαζί με τον Mark Knopfler και την μπάντα του, όπου μας παίξανε unplugged 3 κομμάτια...μοίρασε και μερικά αυτόγραφα, και βγάλαμε και κανα-δυο φωτογραφίες όλοι μαζί... :) ξέρω έγινα πολύ κακός...αλλά δεν άντεχα να μην το πω δημόσια πως...ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ MARK KNOPFLER !!!! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 σε μισω θανασιμα... ;D για ριξε και καμια φωτο απ' το event... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexobib2 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Γεια χαρά σε όλους. Θα μου επιτρέψετε να εμπλακώ κι εγώ στην κουβέντα ως ο πιο «αρμόδιος» αν μου επιτρέπετε η έκφραση, στο θέμα Mark Knopfler LIVE (και Dire Straits παλαιότερα). Κατέχοντας την μεγαλύτερη συλλογή Bootlegs του καλλιτέχνη στην Ελλάδα αλλά και έχοντας παρακολουθήσει 6 συνολικά συναυλίες του Mark τα τελευταία 12 χρόνια (1996 και έπειτα, εκ των οποίων η τελευταία στο Royal Albert Hall πριν 15 ημέρες περίπου) νομίζω ότι μπορώ νε μιλήσω με κάποια άποψη για το προχθεσινό live στον Λυκαβηττό. Η αλήθεια είναι ότι ο Mark φαίνονταν αρκετά κακόκεφος πάνω στην σκηνή και η απόδοση του ήταν η χειρότερη με διαφορά από όσες τον έχω παρακολουθήσει από κοντά. Ίσως η οργάνωση η οποία (για άγνωστο σε εμένα λόγο) δεν επέτρεψε ολόκληρο το set των σκηνικών να στηθούν (δείτε την γιγαντιαία κιθάρα-σκηνικό στις υπόλοιπες συναυλίες τις περιοδείας KTGC 2008), ίσως η κούραση έπειτα από 63 συνεχόμενες Ευρωπαϊκές συναυλίες είχαν ως αποτέλεσμα να δούμε ένα όντως κουρασμένο Knopfler. Αυτό φάνηκε και από κάποια σημεία όπως κατά την διάρκεια του What It Is από το οποίο έκοψε το ενδιάμεσο solo, όπως και στο ότι έκοψε ένα με δύο ακόμη τραγούδια από το set list. Κατά τα λοιπά όμως θα υπερασπιστώ τον ΜΕΓΑΛΟ αυτόν δημιουργό-τραγουδοποιό και φυσικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κιθαρίστα. Με 120 εκ. πωλήσεις δίσκων, με εκατομμύρια κόσμο να έχει παρακολουθήσει σε γεμάτα Ολυμπιακά στάδια τους Straits, νομίζω ότι έχει πλέον το δικαίωμα να παίζει ζωντανά με μια πλειάδα low profile μουσικάρων ότι ακριβώς αυτός γουστάρει. Και να καταφέρνει να κάνει 6,000 κόσμου στον Λυκαβηττό να ανατριχιάζουν στο άκουσμα της κιθάρας του έστω και αν οι περισσότεροι δεν γνώριζαν ούτε νότα από τα περισσότερα τραγούδια της solo καριέρας του. Τελικά δεν ήταν ο Knopfler που απογοήτευσε μερικούς αλλά η προσμονή για τους Dire Straits που όλοι λατρέψαμε.. (sorry που μακρηγορώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση