bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Άργησα κι εγώ αλλά προσθέτω και το δικό μου χειροκρότημα! Εχω ακόμα πολύ λαμπάτο να ακούσω για να καταλάβω οτι εχει περισσότερη ενταση απο ss κ καλύτερες δυναμικές. Μακάρι να ήξερα να παίζω κάτι της προκοπής στην κιθάρα και ειλικρινά σου μιλάω, ας πετούσα ό,τι έχω "καταλάβει" στα σκουπίδια, Τριγκάκο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Χμ....μου κάνει κ αυτή η προοπτική αλλα δεν το εγραψα για αυτο το λόγο αλλα λίγο προς το ειρωνικό θα λεγα. Τεσπα κουβέντα να γίνεται να με πεις κ ο καθένας με την αρβύλα του κι όλοι μαζί εναντια στην ακρίβεια. Ευχαριστώ μπλοντουλίνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Τριγγα εισαι φοβερός...για μια ακομη φορά θα σε περασω στο iPod μου μπας και καταλαβω τα μαγικά σου...Θελω κ εγω να παιζω καλα αλλα οταν ακούω κάτι τετοια στο noiz νιώθω πολυ κουλός(μαλλον ειμαι) :P Σλουρπ σλουρπ...Εκεινη την τεχνη στα δάχτυλα ποτε θα μου την εμφυτευσεις??? ;D ;D ;D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Το κέντησες με διπλοβελονιά μερακλωτή και στη μπορντούρα κοφτό με βελονάκι ψιλομύτικο. Εύγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Πείτε πείτε απο μένα δεν έχει ούτε αστεράκια ούτε κάρμα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Η συζήτηση βαδίζει σε γνώριμα μονοπάτια. Μουσικός ή gearhead; Μελέτη ή ενισχυτολαγνεία / μαγνητολαγνεία; Is it the gear or is it all in the fingers, man? Ταλέντο ή δουλειά; Νομίζω ότι ως μεγάλα παιδιά όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις, απλά κάποιοι από μας - καθένας για τους δικούς του λόγους - δεν κάνουμε το αυτονόητο. Και ως αυτονόητο, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζει ο trigga ή ο κάθε trigga. Πρέπει να το βλέπουμε μόνοι μας. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Πες τα και αρχινα να ηχογραφείς την φαλκονάρα αλλιως θα κατέβω μια νύχτα με φεγγάρι να στην εκλέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Η συζήτηση βαδίζει σε γνώριμα μονοπάτια. Μουσικός ή gearhead; Μελέτη ή ενισχυτολαγνεία / μαγνητολαγνεία; Is it the gear or is it all in the fingers, man? Ταλέντο ή δουλειά; Νομίζω ότι σα μεγάλα παιδιά όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις, απλά κάποιοι από μας - καθένας για τους δικούς του λόγους - δεν κάνουμε το αυτονόητο. Και ως αυτονόητο, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζει ο trigga ή ο κάθε trigga. Πρέπει να το βλέπουμε μόνοι μας. :) +1000... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος ..ΣΕ ΠΑΩ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Που με βάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση