Προς το περιεχόμενο

Ας ερχοσουν για λίγο - Δανάη (καραdjango)

trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άργησα κι εγώ αλλά προσθέτω και το δικό μου χειροκρότημα!

Εχω ακόμα πολύ λαμπάτο να ακούσω για να καταλάβω οτι εχει περισσότερη ενταση απο ss κ καλύτερες δυναμικές.

Μακάρι να ήξερα να παίζω κάτι της προκοπής στην κιθάρα και ειλικρινά σου μιλάω, ας πετούσα ό,τι έχω "καταλάβει" στα σκουπίδια, Τριγκάκο. 

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Χμ....μου κάνει κ αυτή η προοπτική αλλα δεν το εγραψα για αυτο το λόγο αλλα λίγο προς το ειρωνικό θα λεγα.

Τεσπα κουβέντα να γίνεται να με πεις κ ο καθένας με την αρβύλα του κι όλοι μαζί εναντια στην ακρίβεια.

Ευχαριστώ μπλοντουλίνο

Τριγγα εισαι φοβερός...για μια ακομη φορά θα σε περασω στο iPod μου μπας και καταλαβω τα μαγικά σου...Θελω κ εγω να παιζω καλα αλλα οταν ακούω κάτι τετοια στο  noiz νιώθω πολυ κουλός(μαλλον ειμαι) :P

Σλουρπ σλουρπ...Εκεινη την τεχνη στα δάχτυλα ποτε θα μου την εμφυτευσεις??? ;D ;D ;D

Φέντερ σε Λέο...

Η συζήτηση βαδίζει σε γνώριμα μονοπάτια. Μουσικός ή gearhead; Μελέτη ή ενισχυτολαγνεία / μαγνητολαγνεία; Is it the gear or is it all in the fingers, man? Ταλέντο ή δουλειά;

Νομίζω ότι ως μεγάλα παιδιά όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις, απλά κάποιοι από μας - καθένας για τους δικούς του λόγους - δεν κάνουμε το αυτονόητο. Και ως αυτονόητο, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζει ο trigga ή ο κάθε trigga. Πρέπει να το βλέπουμε μόνοι μας.  :)

Η συζήτηση βαδίζει σε γνώριμα μονοπάτια. Μουσικός ή gearhead; Μελέτη ή ενισχυτολαγνεία / μαγνητολαγνεία; Is it the gear or is it all in the fingers, man? Ταλέντο ή δουλειά;

Νομίζω ότι σα μεγάλα παιδιά όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις, απλά κάποιοι από μας - καθένας για τους δικούς του λόγους - δεν κάνουμε το αυτονόητο. Και ως αυτονόητο, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζει ο trigga ή ο κάθε trigga. Πρέπει να το βλέπουμε μόνοι μας.  :)

+1000...

Φέντερ σε Λέο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου