dalla_vale Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Το hihat μου το παρέσυρε το ρέμα (η θάλασσα για την ακρίβεια :'() τώρα πως και τι μην ρωτάτε :P Μεγάλη ιστορία. Λοιπόν, επειδή ήμουν τέρμα ευχαριστημένος με αυτό σκέφτομαι να το ξαναπάρω (pst5) αλλά επίσης σκέφτομαι για να γλιτώσω τα μισά λεφτά (σκρούτζ κ ετς :P) επειδή δεν μου περρισεύουν κιόλας να πάω να πάρω το pst3 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και καλό γύρω στα 80 ευρώ περίπου (τα stagg μου αρέσουν γενικά σαν πιατίνια)? Η να μαζέψω ακόμα μερικά χρήματα να πάρω το pst5 πάλι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Άποψη μου, άμα μπορείς να περιμένεις, μάζεψε λεφτά και πάρε το pst 5. Αν όχι, το pst 3 (που το έχω) είναι μια χαρά. Επίσης δες για Hi Hats τα Classic της Meinl και τα B8 της Sabian που είναι ίδιες τιμές με το pst 5. Edit: Ίδια τιμή με τα pst 3 είναι νομίζω τα HCS της Meinl, τα Stagg εμένα σαν πιατίνια δεν μου αρέσουν όπως και τα φθηνά της Zildjian. Γενικά ψάξε σε Thomann / Musicstore, και θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Edit 2!!: Πες μας και την το πως έχασες το PST 5 που είχες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Edit 2!!: Πες μας και την το πως έχασες το PST 5 που είχες! Eίχα μάθημα και επειδή το hihat του καθηγητή μου τα φτυσε (ένα pst 302 δεν ξέρω πόσο παλιό είναι ;D) μου είπε να κρατάω το δικό μου, ε το βάζω στην τσάντα, και μετά κάνω μία βόλτα εδώ (Ηράκλειο Κρήτης, ενετικό λιμάνι, κουλες -15 ονόματα-) Ε και κάθομαι, κάνω μια απότομη κίνηση και μπλουμ, μέσα στη θάλασσα τσάντα με βιβλίο, πεντάγραμμο, hihat, και καινούργιες μπαγκέτες :-\ Μάλλον θα περιμένω να πάρω το 5, αν και το 3 που άκουσα στο σάιτ της paiste μου άρεσε (εννοείται ότι θα το δοκιμάσω πρίν το αγοράσω ;)) Τώρα πάντως έχω βάλει το παλιό που είχε η stagg και είναι απελπισία :'( Βαράω συνέχεια ride γιατί δεν το παλεύω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Τραγικό :o... ειλικρινά τραγικό. Φαντάσου να ήταν κανένα Hi Hat της τάξεως των 400+ ευρώ. Φαντάζομαι θα βουτούσες μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Τραγικό :o... ειλικρινά τραγικό. Φαντάσου να ήταν κανένα Hi Hat της τάξεως των 400+ ευρώ. Φαντάζομαι θα βουτούσες μέσα. E γίνονται αυτά (ενταξει δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα από ένα πνιγμένο hihat ;D, αυτά είναι αναλώσιμα) Θα βουτούσα αν ήταν τέτοιο hihat :P Βtw lopez kicks ass :P Οφφτοπικ τέλος, θα μας κυνηγαν οι mods :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Νομίζω καλύτερα το 5 απο το 3. Έχουν μικρή διαφορά τιμής κ πιστεύω πως αξίζει. Και το Β8 μετράει! Δοκίμασε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση