Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Χαιρετώ σας... Δε θα έιμαι online για πολύ, οπότε θα αρχίσω να ακούω άλλα κομμάτια σε λίγο (το βραδάκι δηλαδή). Για τώρα να σας βάλω ένα κομμάτι μου (κάνω ορχηστρικά και computer game music κυρίως, καθώς και κλασσικά). :) Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο! www.cgespace.com/music/15/the_journey_home.mp3 Φυσικά είναι αρκετά επικό θα έλεγα... Όργανα: EWQLSO Gold bundle EWQLSC Cubase SL3 Nikolas Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Φίλε μου συγχαρητήρια η δουλειά σου είναι πολύ επαγγελματική + τέλεια μουσική. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τέτοια μουσική σε Video Game. καθώς και κλασσικά Εχμ τί εννοείς με αυτό? Η κλασσική μουσική έχει τελειώσει (εκτός δεν ζεις ακόμη!) ;D Σε ποιο game μπορούμε να ακούσουμε τη μουσική σου? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Καλά... Αυτό θα πει ταχύτητα! :D Λοιπόν, κλασσική... Σύγχρονη μορφή (τελειώνω το διδακτορικό στη σύνθεση σύντομα...). Θα κάνω post κάποια στιγμή το βράδυ (εναλακτικά μπες στη σελίδα μου και άκουσε...) Παιχνίδια... www.atropos-studios.com www.crystalshard.net www.thalecres.com Και κάποια άλλα που δεν μου επιτρέπετε να τα αναφέρω αυτή τη στιγμή (ακόμη τουλάχιστον). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Ναι απαντούσα ενώ το άκουγα και τώρα είμαι στην 4η φορά. Καλά το κατάλαβα ότι Adventurίζει η όλη φάση... Θα σε παρακολουθώ Νικόλα 8) :) Συγχαρητήρια και πάλι. Χαίρομαι πολύ που είσαι στο νοιζ. Ελπίζω να συνεχίσεις να ανεβάζεις κλιπάκια. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Τετοια παιδια χρειαζεται το noiz, οχι κατι αλλους ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Γεια σου Νικόλα!!! Καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το κομμάτι σου. ΑΨΟΓΟΣ!!! elavd, ένας παλιός σου φίλος ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Πολυ καλή σύνθεση για adventure. Αφορμή για να θυμηθώ τα θέματα απ τa tomb raider ήταν αυτό.Απιστευτο θεμα που το εξελισόταν οσο περνούσαν οι κυκλοφορίες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Γεια σου Νικόλα!!! Καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το κομμάτι σου. ΑΨΟΓΟΣ!!! elavd, ένας παλιός σου φίλος ;) Γεια σου Νικόλα!!! Καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το κομμάτι σου. ΑΨΟΓΟΣ!!! longshadow, ένας καινούριος σου φίλος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 elavd, ένας παλιός σου φίλος ;) Εεε τώρα! Αυτό χρειάζεται quote!!! :D Το nickname σου δε μου λέει τίποτα, πολύ φοβάμαι... Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο; playground, trigga, longshadow: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για το καλοσόρισμα! Είναι η πρώτη Ελληνική σελίδα που βρίσκω με τόση κίνηση. Μπορώ να δηλώσω ευτυχισμένος για αυτό! (καλά, μην υπερβάλω κι όλας αλλα, ναι... πολυ χαίρομαι που βρήκα το ΝΟΙΖ) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 elavd, ένας παλιός σου φίλος ;) Εεε τώρα! Αυτό χρειάζεται quote!!! :D Το nickname σου δε μου λέει τίποτα, πολύ φοβάμαι... Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο; Δες το myspace μου ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση