Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Μια θολουρα ακουω η οποια νομιζω οτι οφειλεται στην ηχογραφηση και οχι στην κιθαρα.καλη ιδεα ειναι να βρεις τη σωστη κλιμακα ετσι ωστε να μας κανεις το ακουσμα πιο ευχαριστο 8) πχ καπως ετσι: maze μπορεις να μας πεις και με τι παιζεις στο clip? :) πολυ ωραιο παιξιμο και ηχο!!! welldone! Το γράφει στο πρώτο πόστ ;) Γαμάτο κλιπάκι!!! Να ρωτήσω εγώ τώρα γιατί έχω και εγώ τον XXX.Τον ήχο αυτόν τον επιδίωξες;;Εννοώ ότι επίτηδες δεν έχεις πρίμα στον ήχο σου;;;Γιατί εγώ αντιμετωπίζω ένα θέμα έλειψεις ευκρίνιας με τον εν λόγω ενισχυτη You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Καλησπερα φιλε Janick,ναι τον επιδιωξα αυτον τον ηχο γιατι κατ εμε εχει πολλα παραπανω πριμα απ οσα χρειαζομαι.Γενικα μ αρεσει ο πιο smooth ηχος. Ισως στην ηχογραφηση να ηταν λιγο παρακατω απ οσο τα κοβω συνηθως αλλα αν τον ακουσεις σε προβα,ξυνει αρκετα. Ισως παλι να ειναι τα αυτια μου,ισως η καμπινα,παντως δεν εχω καποιο προβλημα ευκρινιας. Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Με ποιο απο τα δύο βρώμικα κανάλια ηχογράφησες; :) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Λοιπον,στο crunch καναλι,τα πριμα τα ειχα στο 2, μεσαια στο 5 ,μπασσα στο 6 ,το master τερμα και το volume του καναλιου στην μεση,στο 5. Και το switchaΚι απο πισω στην μεσαια θεση. εμ...αυτα! :) Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση