dodos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Θα ηθελα τις προτασεις σας για εναν ενισχυτη κιθαρας με περιπου 450 ευρω. Γενικα θα ηθελα να σηκωνει την ΤL μου (ενας τρανζιστορατος με λιγα watt δεν την παλευει) αλλα να μπορω να τον ανοιξω λιγο και να μην γκεμιζονται τοιχοι στο 2!Γενικα παιζω καθαρα αρκετα και αυτο που ολα δειχνουν ειναι λαμπατος!Κοιταζα για τον blues junior 15w 1x12.Απο κει και περα σας ακουω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Θα ηθελα τις προτασεις σας για εναν ενισχυτη κιθαρας με περιπου 450 ευρω. Γενικα θα ηθελα να σηκωνει την ΤL μου (ενας τρανζιστορατος με λιγα watt δεν την παλευει) αλλα να μπορω να τον ανοιξω λιγο και να μην γκεμιζονται τοιχοι στο 2!Γενικα παιζω καθαρα αρκετα και αυτο που ολα δειχνουν ειναι λαμπατος!Κοιταζα για τον blues junior 15w 1x12.Απο κει και περα σας ακουω!!!! o blues jr ειναι καλος γι'αυτο που τον θες, αλλα να ξερεις οτι ειναι καπως δυνατος.. σιγουρα ειναι μια λογικη επιλογη σε βατ, κιλα και κατα την γνωμη μου ποιοτητα, αλλα σε πολυκατοικια το τσιτωμα δεν πολυπροβλεπεται με τον blues jr... :( αναλογως βεβαια και τους γειτονες παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dodos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 tnx orbital.Εσυ τι θα μου προτεινες αν οχι τον μπλουζ τζ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση