Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 μου αρεσες πολυ! παιζεις καρφωμενα κ οτι χρειαζετε! συν οτι γκρουβαρεις πολυ! κατεφερες να με κανεισ να κουνιεμαι μετα απο μια κατσαρολα φαι που φαγα!χαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TAMA Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Άξιος φιλε Haris! ;) Πάρτε και ένα βιντεάκι ;) Red Baron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Αν ο ανθρωπος ξερει να παιζει ......κανει μπαμ απο μακρια. Μπραβο φιλε,αξογος. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Δεν παίζει να το ακούσουμε παιγμένο και σε κανονικό σετ? :D Προφανώς αδικείσαι! 8) :-* feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Εννοείς ότι αδικούμαι επειδή το έπαιξα με ηλεκτρονικό σετ, ή ότι αδικούμαι που ενώ παίζω τόσο καλά - για να μην πω θεσπέσια (όποιος είπε "ψωνάρα" να βγει αμέσως μπροστά!) - το όνομά μου και αυτό του Buddy Rich δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν στην ίδια πρόταση; ;D Σοβαρά τώρα, κάποια στιγμή - χρόνου και εξοπλισμού επιτρέποντος - θέλω να το γράψω αυτό και κανά δυο άλλα που έχω ψιλοβγάλει από το Conundrum (το Stratus και το Torpedo Flow) με ακουστικά τύμπανα, οπότε και θα τα ανεβάσω (αν ακούγονται...). Ευχαριστώ για τα (νέα) θετικά σχόλια. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Αδικείσαι επειδή είναι φανερότατο οτι σε κανονικό σετ θα το γκρουβάρεις ακόμα πιο καλά, και ως γνωστόν, groove is the feel that makes you move,man! :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 ...και ως γνωστόν, groove is the feel that makes you move,man! :D Δατ'ς δε σπίριτ! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-FOIVOS- Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 αψογο! εχεις το mood και την αποψη που χρειαζεται στο συγκεκριμενο υφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση