sentientno6 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Το πιατίνι είναι το PST 3 18" Crash Ride της Paiste. Καινούργιο το είχα πάρει και φυσικά δεν το είχε αυτό όταν το πήρα. Πρέπει να το έχω κάνα 6μηνο ίσως και λίγο παραπάνω. Στη βάση (βάση Stagg που ήρθε με το set) το έχω όσο πιο χαλαρωμένο γίνεται. http://imageupload.com/out.php/i128157_Piatini.JPG Edit: Τι μπορώ να κάνω για να μην προχωρήσει? (μιας και δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να "φτιάξει") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummerd Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 H βαση εχει προστατευτικο πλαστικο? jungle it till it's funky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Το έχεις προφανώς κατευθείαν πάνω στο μεταλλικό μέρος της βάσης σου...Υπάρχουν κάποια πλαστικά καλύμματα γι αυτά τα σημεία,ώστε να αποφεύγεις ακριβώς αυτό!Αλλιώς μπορείς να βάλεις ένα κομματάκι λαστιχένιο σωληνάκι στο σημείο,μην σου πω ότι αντέχει και περισσότερο... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 To πιατίνι πάντα χαλαρά σφιγμένο εως απλά για να μην φύγει από την βάση και απαραίτητα αυτό πάνω και κάτω από το πιατίνι http://www.thomann.de/gr/pearl_fl90_filzscheibe.htm http://www.thomann.de/gr/pearl_fl85.htm Το φαινόμενο λέγεται key holing και μειώνει την διάρκεια ζωής του πιατινιού ενώ ρίχνει αρκετά και την αξία μεταπώλησης γιατί θεωρείται το πιατίνι κακοπαιγμένο ή ταλαιπωρημένο. Εαν βάλεις τις τσόχες που είναι πάμφθηνες και δεν το σφίγγεις και εννοείται το χτυπάς όπως πρέπει και όχι σαν νορβηγός ξυλοκόπος δεν θα πάθει τίποτα παραπάνω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Τσόχες έχει, και φυσικά είναι βαλμένες σωστά, αλλά πλαστικό κάλυμα δεν έχει, όπως και δεν είχε η τελευταία βάση-γερανός που πήρα. Επίσης τα χτυπήματα μου, είναι αρκετά ελαφριά, για να αποφύγω όσο γίνεται κάποιο μελλοντικό "ράγισμα". Οπότε φταίει το ότι δεν έχει κάλυμα? Edit: Λάθος, η βάση-γερανός έχει καλυματάκι. Τι να βάλω για την άλλη βάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Βάλε αυτό http://www.thomann.de/gr/pearl_np69_plastikschlauch.htm ή σωληνάκι σιλικόνης που να ταιριάζει στην διάμετρο της βάσης. Κόστος ελάχιστο..... εως μηδαμινό;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ιδέα για το φαινόμενο αυτό μέχρι τώρα. Λίγο αργά το κατάλαβα βέβαια, μιας και η ζημιά έγινε, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Μόνο να μην το αφήσω να συνεχιστεί. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Mην μασάς έχω δει επαγγελματίες ντράμερ με παιτίνια πανάκριβα να αγνοούν αυτό το πράγμα και να τα κάνουν χειρότερα από το δικό σου. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Το δικό μου ευτυχώς είναι φθηνό (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να το αποτελειώσω), και μιας και το έμαθα δεν νομίζω να επαναληφθεί σε κάποιο πιθανώς ακριβότερο που θα πάρω στο μέλλον. Έβαλα κάτι πρόχειρο, σχετικά λεπτό που μοιάζει με αυτό που έχει στο thomann προσωρινά βέβαια μιας και θα ψάξω απο αύριο να βρώ τη σωστή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση