trigga Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Αρκετοί λογικά κάπου θα το χει πάρει το μάτι/αυτί σας.Τυχαίνει να πέσει τώρα στα χέρια μου όλο το dvd απ το συγκεκριμένο λάιβ κ το βλέπω.Ολοι είναι ιδιοφυίες κ παιχτες με βιρτουοζιά μεχρι τα μπούνια.Θεματάρες κ παίξιμο.....τεχνολογία κ πειραματισμός..............γεια σας http://www.youtube.com/watch?v=AjtB_0-Yz8I http://www.youtube.com/results?search_query=BELA%20FLECK%20AND%20FLECKTONES&search=Search&sa=X&oi=spell&resnum=0&spell=1 Υ.Γ.Εχουνε ξανααναφερθεί αυτοί αλλα όχι αποκλειστικά σε θέμα νέο κ ετσι ανοιξα ένα.Επίσης ένα τελείως άσχετο είναι οτι βλέπω πυκνωτικά μπέχρινγκέρ ήκάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Μαγεια........... Πολλα κιλα μουσικη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Υπάρχει και μια live ΔΩΡΕΑΝ κυκλοφορία τους αν δεν κάνω λάθος: Bela Fleck and The Flecktones - Fillmore Auditorium 2003-11-28 First of four official live releases! --------------------------------------- THIS RECORDING IS NEVER TO BE SOLD BUT TRADED FREELY AMONGST THE FANS. IF YOU KNOW OF THIS BEING SOLD, PLEASE CONTACT THE PROPER AUTHORITIES! --------------------------------------- ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Το ηλεκτρικό banjo τα σπάει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotonios Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Υ.Γ.Εχουνε ξανααναφερθεί αυτοί αλλα όχι αποκλειστικά σε θέμα νέο κ ετσι ανοιξα ένα.Επίσης ένα τελείως άσχετο είναι οτι βλέπω πυκνωτικά μπέχρινγκέρ ήκάνω λάθος? Ναι πράγματι είχα αναφερθεί εγώ σε αυτούς στο θέμα "Αγαπημένες σας συναυλίες + ονόματα που θα θέλατε να δείτε!". Τους είχα βάλει φυσικά στα live που θα ήθελα να δω γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν έρθει ποτέ Ελλάδα. Παρουσιάζουν μια jazz μουσική όμορφη και ευκολοχώνευτη και για κάποιο μη μουσικό ακροατή. Εγώ έχω δύο CD τους και μπορώ να πω οτι όλα τα κομμάτια είναι υπέροχα. Πάντως συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τη βιρτουοζιίλα με όμορφες συνθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Φοβεροί παίχτες και υψηλή μουσικότητα. Έχω 2-3 cd και τα σπάνε. Must Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassoter Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 πολύ μπασισταράς είναι ο wooten αλλά και οι άλλοι δεν πανε πίσω THE WORLD IS A VAMPIRE.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση