digisilence Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δεν τα εχω ακουσει γι αυτο σου ειπα το 600 η το 700 Κοιτα νομιζω οτι πρεπει να κανεις τον κοπο να τα δεις απο κοντα 2000ευρο το 700 :o Δες και τα μπεγιερ Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
menelaos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα τα ακούσω κ από κοντά, αλλά ήθελα να δω μήπως ξέρατε κ τίποτα, γιατί ντάξει, άλλο το να ακούσεις κάτι σε demo περιβάλλον κ άλλο κάποιος να έχει φάει 100 ώρες σε real world use ;) Thanks a lot πάντως :)
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Μα καλά ρε παίδες, κανείς δε χρησιμοποιεί IEM??? :( Ξέρουμε μήπως κάτι για τα Audio Technica? Πέραν του ότι μου είναι πολύ συμπαθής εταιρία, έχουν το εκπληκτικό feature να στέλνουν ξεχωριστά τα κανάλια, και να ρυθμίζεις το mix ανάμεσά τους πάνω από το bodypack σου, που σημαίνει ότι μπορεί με τον ίδιο πομπό να βολευτούν 3-4 μουσικοί! ;) Έχετε κάποια ιδέα για το κατά πόσο αξίζουν, αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα ήχου κλπ;;; Λέγονται Μ2 και Μ3, και στο budget μου βρίσκεται το Μ2..... Thanks ;)
Jimis7 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Κοίτα για τα Ultimate Ears...Αν και ανεβαίνει λίγο το budget παραμένουν κατα την άποψη μου τα καλύτερα της αγοράς ;)
pkole Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Κοίτα για τα Ultimate Ears...Αν και ανεβαίνει λίγο το budget παραμένουν κατα την άποψη μου τα καλύτερα της αγοράς ;) +1 Τα έχω δοκιμάσει και είναι σούπερ. Αλλά αρκετά ψηλά σε τιμή (γύρω στο χιλιάρικο και το καλούπι extra)
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/audiologist_instructions.php http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/ue7pro_description.php Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
menelaos Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Hmmmmmmmmmmmmm ναι αλλά αυτά είναι μόνο τα ακουστικά.... από πομπό/δέκτη; ;)
Jimis7 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Μπορείς να πας και σε λίγο πιο χαμηλά όχι τα UE-7. Κοίτα για τα UE-5 και πάντα από εξωτερικό...Και τα Shure λένε αρκετά. Εξαρτάται που θες να το πας το budget. Είναι ακουστικά για μια ζωή. Και δη όταν τα φοράνε κιθαρίστες όπως ο Petrucci που έχουν απαιτήσεις τρελές...
menelaos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Ναι οκ με τα ακουστικά, όταν έχω λεφτά σκοπεύω κ εγώ να το κάνω αυτό.... Αλλά με το wireless σύστημα τι γίνεται; Αυτό ρωτάω :)
Jimis7 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Εκεί δεν γνωρίζω καθόλου...Ή πρέπει να βρείς την αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις ή στείλε στην UE να ρωτήσεις τιμές Ευρώπης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση