punksnotdead Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Η απορία μου είναι απλή. Έχω μία κάρτα ήχου ( http://www.thomann.de/gr/emu_0404_digital_audio_system.htm) με 2 analog inputs (6.3mm jacks), 2 analog outputs (6.3mm jacks) και μια πεταλιέρα BOSS GT6 η οποία έχει έξοδο left και right. Θέλω να συνδέσω αυτά τα 2 για να ηχογραφήσω και να μην έχω 2345 καλώδια..; Η λογική λέει το left output της πεταλιέρας στο left input της κάρτας ήχου και αντίστοιχα για το δεξί κανάλι. Με την έξοδο τί γίνεται...; Ας πούμε θέλω η έξοδος να πηγαίνει σε ακουστικά, αλλά αφού έχει 2 εξόδους για κάθε κανάλι πως θα ακούω και τα 2...; The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 στα ακουστικά ακούς στέρεο δηλαδή από το αριστερό ακουστικό θα ακούς το left και από το δεξί το right ;) φρόντισε να έχεις παναρισμένα τα left-right αλλιώς θα τα ακούς και τα 2 στο κέντρο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Λοιπόν κάνεις αυτά που είπες για την σύνδεση boss-audio interface.Στην περίπτωση που θες να συνδέσεις ακουστικά,θα πρέπει να συνδέσεις στο left right output της κάρτας έναν προενισχυτή ακουστικών που θα σου παρέχει την κατάλληλη έξοδο.(μια και η κάρτα σου δεν σου έχει έτοιμη έξοδο)Διαφορετικά,ένας απλός ενισχυτής hi fi θα σου κάνει την δουλειά αφού οι περισσότεροι έχουν μια απλή έξοδο για ακουστικά. Ελπίζω να βοήθησα!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση