evris Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 ειναι ωραιο φαγητό μη γελας!!!! Αν η γαστριμαργια καποιου εξαντλειται στα ψυγεια του Μαρινοπουλου, ειναι και το πρωτο σουτζουκακι της πιατσας ;) Αλλοι παλι μαγειρευουν σπιτι (πιο πολυ βαβουρα, θελει χρονο, ενασχοληση, καμια φορα δεν πετυχαινει κιολας)... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 ε κοιτα το σπιτικο φαγητό με τα έτοιμα δεν εχει καμια σχέση... είπαμε άλλο το homemade Linux configuration και άλλο το έτοιμο Windows... To Mac είναι άλλη κατηγορία φαγητου!! HAUTE CUISINE!! ;D ;D ;D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 ε κοιτα το σπιτικο φαγητό με τα έτοιμα δεν εχει καμια σχέση... είπαμε άλλο το homemade Linux configuration και άλλο το έτοιμο Windows... To Mac είναι άλλη κατηγορία φαγητου!! HAUTE CUISINE!! ;D ;D ;D Για τους MACαδες: Ignorance is bliss. Και η αποψη μου για το Linux: Once you go black you never go back. Μην το κανουμε και αυτο το thread yet another "ας βαλει επιτελους και αλλος ενας MAC να γινουμε δυο, να εχω παρεα" ;D My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 εννοειται πως δε θα το χαλασουμε το thread ωρε παληκαρι!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Παιδιά τα έχω βρει δύσκολα με το Ubuntu...Το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών συνεχίζεται... Κατέβασα ένα αρχείο από την Nvidia που υποτίθεται είναι οι drivers της Geforce Series το οποίο είναι της μορφής: NVIDIA-Linux-x86-173.14.05-pkg1.run Προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά μέχρι στιγμής αποτυγχάνω παταγωδώς...:( :( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/Nvidia Αυτο το εχεις δει ? Εγω γενικα νομιζα οτι οι ATI ειχαν προβλημα με linux και με nvidia καρτα που ειχα παλιοτερα μου την αναγνώριζε χωρίς κανενα προβλημα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 κυριως οι ΑΤΙ εχουν πρόβλημα αλλα με τους νεους drivers που εχουν βγει αντιμετωπίζει και η nvidia προβληματα δυστυχώς... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση