evris Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 σε τέτοια περίπτωση αγαπητέ evri το μονο ready to play as it is λειτουργικό ειναι το μακιντος... +1 My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 σε τέτοια περίπτωση αγαπητέ evri το μονο ready to play as it is λειτουργικό ειναι το μακιντος... +1 +1 Σαν αυτό ένα πράγμα http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ειναι ωραιο φαγητό μη γελας!!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 1o πρόβλημα και αρκετά βασικό που συνάντησα με το Ubuntu Studio: To έχω εγκαταστήσει κανονικά και μου παρουσιάζει το εξής παράδοξο: μετά από 4-5' λειτουργίας, το ποντίκι αρχίζει να "σέρνεται", λες και ο υπολογιστής τρέχει πάρα πολλές processes, με αποτέλεσμα να μη μπορώ ουσιαστικά να δουλέψω καθόλου στο PC...:( Το παράξενο είναι ότι αν αφήσω το ποντίκι και παίζω μόνο με το πληκτορολόγιο, χρησιμοποιώντας συνδυασμούς πλήκτρων, (alt, alt+tab κλπ) για να κινηθώ στα διάφορα προγράμματα, το PC έχει κανονική συμπεριφορά και δε φαίνεται να πάει αργά... Τι μπορεί να φταίει; Παρεπιπτόντως, το ποντίκι είναι συνδεδεμένο σε USB θύρα και όχι PS2. Μπορεί να φταίει αυτό; Και αν ναι, γιατί μου το κάνει μετά από λίγη ώρα και όχι κατευθείαν; :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Άλλαξα θύρα στο ποντίκι, και μόλις το έβαλα σε νέα USB έκανε το ίδιο...Έπαιξε για λίγα λεπτά σωστά και μετά άρχισε να σέρνεται πάλι... ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 ηλία δοκίμασε να απερνεργοποιησεις τα full screen effects(αν τα εχεις ενεργοποιημένα) και κανε επανεκινηση... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Δεν τα έχω ενεργοποιημένα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 :( ... απ'οτι διαβαζω και σε καποιο φόρουμ υπάρχει η πιθανοτητα να φταινε οι restricted ATI or nVidia drivers...τι απο τα 2 εχεις?? Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Έλεγξα τους drivers και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: Μάλλον οι drivers της κάρτας γραφικών δεν είχαν ενεργοποιηθεί σωστά. Μόλις τους ενεργοποίησα και έκανα επανεκκίνηση. Μέχρι στιγμής το mouse φαίνεται να δουλεύει σωστά (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μη το ματιάσω...) ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 ωραια χαιρομαι!!Μάλλον αυτό ειναι οποτε τελειωσες!!κιπ ον μουβιν δε φακιν μαους!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση