ValteR Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 δηλαδη? χανεις το μπουσουλα με τι settings παιζεις στο καθε ειδος? και ενα οφτοπικ μιας και τα λεμε, εχεις καμια γνωμη πανω στους Evolution που χρησημοποιει ο Vai ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν τους ξέρω καθόλου. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ValteR Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 θα φτιαξεις κανενα κλιπακι να τους ακουσουμε συνδιαστικα με τον SSL-4 εχεις στη μεση? δε μου λες, αντι για push pull Pots δε μπορεις να βαλεις δυο 3way switch ? ωστε να βαζεις τον καθενα σε αλλη λειτουργεια για να εχεις και τα tone σου ανεπαφα και να ρυθμιζεις και το tone στο middle? σε εχω τρελανει ρε studio54GR αλλα ειναι πολλα τα settings αρη κ καπου χαθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοείς φίλε μου; Η λειτουργία των tone pots δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι είναι και push-pull διακόπτες... raco Dormiens Nunquam Tittilandus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill vp. Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Και πες ότι βάζεις δυο 3way switch αντι για push pull Pots γιατί σε βολεύουν περισσότερο, πάλι δεν περισσεύει pots για τον μεσαίο, άσε που δεν χρειάζεται κιόλας. Μακράν το καλύτερο θέμα που διάβασα τελευταία. Συγχαρητήρια studio54GR και λοιποί........... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 δεν καταλαβαίνω γιατί δεν περισσεύει pot. οι φενδερ πώς έχουν πενταθέσιο και 2 tone: 1 για neck και 1 για middle - bridge μαζι; ??? ??? "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill vp. Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν περισσεύει pot για να έχεις ξεχωριστό tone για κάθε μαγνήτη σύμφωνα με τα δεδομένα του studio54GR. ---- Κλασικό Vol, Tone, Tone (εδώ έχω συνδέσει τα tone να δουλεύουν σε Bridge - Neck και φυσικά και στους συνδιασμούς των) Με αυτό τον τρόπο μόνο στην μεσαία θέση (και όταν ο μεσαίος παίζει μόνος του) δεν έχω δυνατότητα ρύθμισης τόνου.-------- Φυσικά και μπορείς να έχεις 1 για neck και 1 για middle - bridge μαζί, αλλά εγώ θα συμφωνήσω με αυτά που σου λέει ο studio Εστάλη στις: 12:31 - 26/10/09 Στάλθηκε από: studio54GR Μιά λύση είναι να έχεις ένα tone και αυτό να είναι στο Master (για όλες τις θέσεις)΄, άλλες λύσεις είναι διπλό ποτενσιόμετρο ή άλλο ένα επιπλέον. Εγώ σκέφτηκα ότι ο μεσαίος μόνος του δεν "παίζει" συχνά και προτίμησα να βάλω στις ενδιάμεσές του καί στους Bridge-Neck. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Στα σχέδια της SD ο Neck δεν παίζει με tone. Στα σχέδια του GuitarElectronics δεν παίζει ο Bridge. Οι ενδιάμεσες παίζουν όλες. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Μόνο το σχέδιο της US Deluxe παίζει όπως λές αλλά..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση