studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Κοίτα τώρα πλάκα...στη LP πάνε τα χρυσά, στη Strato όχι...γούστα μου βέβαια... Τις άσπρες στρατ τις γουστάρω με μαύρα (αλήτικες) Όμως αυτή είναι για τον ξάδερφο που την επέλεξε έτσι.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Πολύ όμορφες όλες! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ! 8) Καλόπαιχτες, εμένα η στρατ με τα χρουσά μ'αρέσει ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 με γεια στουντιε! πολυ ωραια πραματα! ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Studio αυτές τις Fender-οκούκλες, γιατί δε μου τις έδειξες τις προάλλες; Μου τις έκρυψες άτιμο αγόρι ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Studio αυτές τις Fender-οκούκλες, γιατί δε μου τις έδειξες τις προάλλες; Μου τις έκρυψες άτιμο αγόρι ;D ;D Τι να πρωτοβγάλω βρε Ηλία??? Άσε που ψάρωσα με τον ενισχυτή σου..... Και ψάχνω κι εγώ για έναν τέτοιον (αν τον δώσεις να με προτιμήσεις.....) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 Studio αυτές τις Fender-οκούκλες, γιατί δε μου τις έδειξες τις προάλλες; Μου τις έκρυψες άτιμο αγόρι ;D ;D Παίζουν μερικά project με μιά TELE Hot rod 52, μια Strat με Bill Lawrence, μια Βlueburst με Invaders και μια λευκή ακόμη με scalloped neck..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Όπως σας είπα ετοιμάζω μιά καινούρια strat(ούλα) και θέλω από όλους σας προτάσεις για το εγχείρημα.... Έχω ήδη αγοράσει σώμα ASH Pickguard blue perloid (HSH & SSS & BLANC) Neck G&L ASAT Z3 ή strat 62 Callaham Vintage S-Model Bridge Assembly for Stratocaster Style Tuners G&L or Vintage Μαγνήτες τι βάζουμε ρε παιδιά???? Περιμένω δυο σετάκια απο Wilde Bill Κι έχω καβάτζα setakia: Rockfield Fat Ass, VH1, SD Custom5, SD Invaders, EMG 89, Vintage Tonerider. Έχω επίσεις ένα σετ Mini Humb Gibson, ένα σετ MMX45 (Electra) έναν μόνο του G&L ASAT SPECIAL (Μπας και τον βάλω μεσαίο)? Τι λέτε εσείς??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Στην πρωτη που την εφτιαξες απο μαονι, ειχε πιστευω λογικη η τοποθετηση μαγνητων με γκαζια, αν και δεν καταλαβα αν τελικα καταφερες να σπλιταρει κανενας απο τους διπλους σου. Στο project αυτο και επειδη βλεπω οτι ξεκινας με ash θα προτεινα να κινηθεις σε πιο low output πραγματα. Ετυχε μαλιστα προ μηνός να παιξω μια partcaster με ash body με 3 Haussel p90 (strat big mag νομιζω λεγονται) και 1 κοματι maple μπρατσο .Πραγματικα ηταν ο πιο τελειος συνδυασμος που εχω ακουσει σε κιθαρα. Τη ζηλεψα και ειμαι αποφασισμενος να κινηθω εκει στο επομενο οργανο που θα φτιαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Και οι τρεις σπλιττάρουν στην μαόνινη.... Και σε αυτή αν μπουν διπλοί επίσεις θα σπλιτάρουν. Θα κοιτάξω γι αυτούς τους μαγνήτες που λες αν και μάλλον θα πάω στους SD P-RAILS. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Πολυ καλη επιλογη και αυτοι οι p90. Εχουν μεγαλη ποικιλια στους ηχους που μπορεις να παρεις . Απλα θελουν λιγο ψαξιμο στη συνδεσμολογια. Θυμαμαι παλαιοτερα σε μια les paul που ειχα βαλει μπροστα το συγκεκριμενο μαγνητη ειχα μπερδεματα μεχρι να καταληξω στη σωστη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση