studio54GR Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρω εγώ τι θέλεις..... Μια που έχεις και τον ενισχυτή... http://www.youtube.com/watch?v=a4gNRAaSzKo&feature=related http://www.tseliosmusic.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_5_151&products_id=737 Αυτή είναι ένα Click κάτω από την δική μου που είναι semihollow (πιστοποιητικό γνησιότητας, original σκληρή θήκη με το κλειδί της). Αγρατζούνιστη-ολοκαίνουρια Baby Blue χρώμα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 ....Α! και αυτο το "τελευταιο ελπιζω" δεν το τρωμε... ;) ;D ;D ;D ΑΑΑΑχχχχ μέσα είσαι.... Μια που έδωσα μια Strat είπα να την αναπληρώσω.... Μανίκι Warmoth βρήκαμε (έχουμε καναδυό ακόμη) σκάφος μαόνι (ναι μου άρεσε) μαγνήτες έχουμε..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 H αγορά έγινε (2 Gibson) φωτο σύντομα...... Αλλά ένεκα που χρειάζομαι για φίλο μιά Stratούλα είπα να "χτίσω" μιά άσπρη. (ελπίζω να μην το μετανοιώσω που δεν πήρα Tonerider Surfari) αλλά είπα να δοκιμάσω κι αυτούς¨: The Bill Lawrence USA S1-S2-S3 Single Coil Strat replacement, Stevie Ray Vaughan Pickups retail for $65.00 each, so you save. This listing is for all three pickups S1 Strat Neck Position 5.4 K Alnico V Pole. The Original Bill Lawrence Black Label, Vintage, Single coil pole pieces. This is the same pickup they made for Stevie Ray Vaughan. S2 Strat Middle Position RWRP 5.4 K Alnico V Pole. This is the same pickup they made for Stevie Ray Vaughan. S3 Strat Middle Position 5.4 K Alnico V Pole . This is the same pickup they made for Stevie Ray Vaughan. Το hardware όλο χρυσό και το μανίκι Japan 80s (υπάρχει μετα χρυσά Vintage κλειδιά). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Partcaster. Olympic White body Japan Neck Strat Japan Wilkinson Tremolo Bill Lawrence pickups Gold Hardware Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 A χτύπησα στο EBAY κι αυτή: Electra thinline 197? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Νοστιμούλα ;) Δεν νομίζεις ότι της αξίζει μια καλύτερη φωτό; Τρελαίνομαι για άσπρες strat 8) Τώρα η thinline φαίνεται δε φαίνεται ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 γουσταρω πολυ ασπρες κιθαρες! ;D πολυ εμορφη κ με χρυσα εδεσε! κ η τελε ομως ειναι απιστευτη! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Κι εμένα μου αρέσουν οι άσπρες (κιθάρες και πάστες)...... Έβγαλα καναδυό καλύτερες Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Κοίτα τώρα πλάκα...στη LP πάνε τα χρυσά, στη Strato όχι...γούστα μου βέβαια... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση