elavd Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Με γειες Δημήτρη, και περαστικά στο χέρι σου ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Thanks Ηλία, παρεπιπτόντως βαράω με όλη μου την δύναμη και δεν ξεκουρδίζει με τίποτα (Shaller locking tuners) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joker Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Θεά η κιθάρα σου φίλε...καλόπαιχτη και να σου χαλασει γρήγορα!!!!!!(ναι ρε ζηλεύω... :P :P :P) για το wiring που ρώταγες δεσ εδω http://www.thegearpage.net/board/archive/index.php/t-183914.html το ποστ του VTX-XTC (το 3ο νομιζω).πιστεύω αν το δει κάποιος απ τους "ηλεκτρονικάκηδες" του φορουμ να μπορει να σου φτιαξει ενα schematic.Κατα τα άλλα νομίζω είναι το ονειρικό wiring που τα χει όλα... Let's make some NOIZ !!! (αφου αυτο μπορουμε.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ ζηλεύω την Goldtop του ffmakis Μια παλιο PRS. Αυτό το wiring που περιγράφει έχω κι εγώ.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αστα αυτα αγορι μου ειναι ακριβα ;D ;D Καλοπαιχτη η κιθαρα :) Εχω μια ερωτηση ποσα εδωσες για την κιθαρα ?? [pre][pre][pre]περαστικά στο χέρι σου [/pre] [/pre] [/pre] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Έχουμε: 500 για το Neck 350 για το body 120 για το Tremmolo Bar 150 για κλειδιά, κουμπιά, ποτενσιόμετρα, Βύσματα κλπ 300 για μαγνήτες, nut, pickguard, tremolo cover, superswitch. H PRS κοστίζει όσο οι 5 stratocaster mou.......... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημητρη εδωσες γυρω στα 1400 ευρω εκαψες και το χερι σου. Εδινες 2800 και σου εδινα την golt top. με τα ταξιδιαρικα πουλια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Με βάζεις σε σκέψεις..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 και οταν θελεις να την πουλησεις τα παιρνεις πισω εχει μεγαλη σημασια. Ενα σου λεω, φαντασου να παιζεις σε αυτη την υπεροχη ταστιερα με τα ιπταμενα πουλια ;D [pre][pre][pre][pre]ετοιμος εισαι ;D[/pre][/pre][/pre][/pre] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Απελθετω απ΄εμού την ταστιέρα ταύτην...... Φτου FFMakis ..... απεταξάμενος.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση