Προς το περιεχόμενο

"Πρόβλημα" με γραφικά στον firefox...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!!Για ακόμη μια φορά τα φώτα σας!! :)

Χρησιμοποιώ Mac OS Leopard σε έναν iMac και σε ενα MacBook και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στον firefox...

Σε ενα δυο site και συγκεκριμένα ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΠΑΝΤΑ στο νοιζ αντιμετωπίζω το πρόβλημα της αναδίπλωσης γραφικών(τώρα τον έβγαλα τον χαρακτηρισμό αυτόν...δεν ειναι σωστός!!!).Η ορισμένες φορές όταν αλλάζω ταμπς κολλάει το προηγούμενο σαιτ πάνω στο σαιτ του νοιζ...Το τι θέλω να πω θα σας το δείξω με εικόνες...

a96wq5egd0t9wcyv5ty7.png

58nwin0bzflrgadm4wy8.png

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειμαι ο πλεον ειδικος σε αυτα τα θεματα αλλα επειδη ειχα παρομοιο προβλημα στο παρελθον με τον firefox (ολοι οι χαρακτηρες μιας σελιδας μου εβγαιναν σαν..........χαλασμενα γραφικα..... :-\ :-\ :-\ :-\) περασα ξανα καποιους drivers της καρτας γραφικων και το προβλημα λυθηκε. Μια αλλη πιθανοτητα που σκεφτομαι ειναι να εχει καποιο προβλημα η συγκεκριμενη version του firefox που χρησιμοποιεις.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

μα αυτη η έκδοση ειναι η πιο βελτιωμένη που έχει βγει...με τον άλλον browser τον safari  ουδέν πρόβλημα φίλε gilmouriarh ;)

Φέντερ σε Λέο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου