kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Όντως, το φτηνό το τρέμολο, τα σκυλιά το τρώνε. Μακριά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas157 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 τόσο άσχημα είναι τα πράγματα? :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Mε τα φτηνά floyd ναι.Με ένα φτηνό 2point δε θα έχεις και πολύ πρόβλημα.Εγώ με λογική χρήση που του έκανα δεν είχα πρόβλημα,όταν άρχιζα τα τρελά ξεκουρδιζόταν (λογικό, δεν είχα lock nut.tuners ). Και τώρα τελευταια που δε το χρησιμοποιώ το κατέβασα, οπότε σταθεροποιήθηκε μια χαρα, έχω παραπάνω σουστειν και αν θέλω το επαναφέρω. Αναφέρομαι στο φτηνό 2point trem μιας cort x2 Για τα floyd των φτηνών jackson,esp,ibanez.....άστο καλύτερα....ειδικα τα 2 πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση