boukas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Καλά αυτά, αλλά δεν έγινε κάποια τέτοια σύσταση στο παρόν θέμα. Όλες οι προτάσεις μες στο χρηματικό όριο που έχει τεθεί είναι. Η μόνη σύσταση που κάπου κολλάει με τα όσα κατέβασες, είναι στο να μην δέχεται ότι τα λεπτά μπράτσα είναι ντε και καλά ευκολόπαικτα, που μόνο κακό δεν του έκανε! Οπότε εκτός από offtopic είσαι και offside... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 ΔΕΝ πρότεινε κανένας τρελά πράγματα.Μη γνωρίζοντας τι ακριβώς θέλει το παιδί εγώ του πρότεινα κιθάρες παρόμοιες με αυτες που μας έδειξε και στα ίδια λεφτά. ΔΕΝ είπε κανένας πάρε χοντρό πάρε λεπτο μανίκι, το αντίθετο μάλιστα είπαμε ότι θα πρέπει μόνος του να αποφασίσει και ότι αυτά τα ταχύτητες=οπωσδήποτε λεπτό μανίκι (που σίγουρα θα τα ακούσει σε πολλά μαγαζιά απο πολλους μαγαζάτορες) δεν είναι απόλυτα. ΔΕΝ βλέπω που είναι το μεμπτο στο να δώσεις 250 ευρώ για ένα όργανο που αξίζει και που μπορεις μακροπροθεσμα να το κρατήσεις και να το αναβαθμίσεις με λίγα λεφτά ακομα, και κυρίως δε καταλαβαίνω γιατί αυτή η λύση είναι χειρότερη απο το να δώσει 250 ευρώ για ένα όργανο που θα πετάξει. ΔΕΝ βλέπω που είναι το κακό στο να πάρει το παιδί ένα 30αρη ενισχυτή που θα έχει 10ρι ηχείο, βλέπω που είναι το κακό στο να πάρει ένα μικρότερο με 8αρι (και να δώσει περίπου τα ίδια λεφτά) και να μη μπορει να παιζει με γκάζια γιατί το ηχειάκι θα ΚΛΑΝΕΙ (όπως εγώ στα 2 πρώτα χρόνια ενασχόλησης μου με τη κιθάρα έπαιζα μια φορά το μήνα βρώμικα, επειδή ήταν για τον ..ούτσο τα γκάζια του ενισχυτή μου και το 8αρι τα έκανε ακόμα χειρότερα, ενώ με λίγα λεφτά παραπάνω πήρα τον roland 30 και είδα φώς) Οσο για την κιθαρότσαρκα, προσωπικά κάθε φίλο μου που θέλησε να ασχοληθεί τον πήρα απο το χερι και τον γύρισα όλη την πόλη.Προτεινω στο φίλο να βρει κάποιον πιο έμπειρο και να κάνει το ίδιο. Οπότε εκτός από offtopic είσαι και offside... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockaRolla Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Ίσως δεν διάβασα καλά το topic, αλλά από ότι βλέπω, από τις 4 σελίδες οι 2 είναι με αναφορές στο πως παίζουν και πως την παίζουν Satriani, Vai, Michael Romeo, Malmsteen και "καουντράδες", και τι καλά / κακά που είναι τα χοντρά / λεπτά μπράτσα, τα οποία φυσικά και ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και είναι ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ και ύψιστης σημασίας για το πως θα διαλέξει την πρώτη του κιθάρα ένα νέος φίλος. ΣΥΜΦΩΝΩ ότι στο συγκεκριμένο topic αρχίσατε με καλές προτάσεις, απλά κάπου το θέμα ξέφυγε, νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μου, και το έβλεπα να φεύγει ακόμα πιο μακρυά...... Άλλωστε έγραψα χαρακτηριστικά" (και τι, στο παρόν θέμα είναι και λίιιιιιγο πιο ήπια τα πράγματα... αλλού να δείτε...) Πάντως όντως ΕΙΜΑΙ Off topic & Off side....... Δεν υπήρχε πρόθεση να το παίξω έξυπνος ή μάγκας, απλή παρατήρηση έκανα, βασισμένος σε όσα έχω κατά καιρούς διαβάσει σε αντίστοιχες προτάσεις. Αυτάααα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 καμιά σχέση. απλά του πρότεινα να προσέχει στο τι ακούει, γιατί όπως είπα και πιο πριν, παίζει το σοβαρό ενδεχόμενο επειδή δεν του καθεται μια "ευκολόπαικτη" κιθάρα να τα παρατήσει νομίζοντας ότι είναι μπάστουνας.... απλά τα παραδείγματά μου, ήταν απαντήσεις σε άκαιρη παρέμβαση. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas157 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 δοκίμασα την Ibanez S320 αυτήν εδώ δλδ http://www.thomann.de/gr/ibanez_s320wk.htm. ωραία κιθαρούλα,ωραίο ήχο,22 τάστα όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Ε δεν είναι και κανένα σοβαρό μοιονέκτημα αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas157 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Η διαφορά ανάμεσα στον ήχο του 22 και του 24 είναι μεγάλη ή ''παλεύεται''? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Η διαφορά ανάμεσα στον ήχο του 22 και του 24 είναι μεγάλη ή ''παλεύεται''? Eίναι 2 τάστα, δηλαδή ένας τόνος,μια νότα. Κοίτα και εμένα η πρώτη μου κιθάρα είχε 24 τάστα και μου είχε δημιουργηθεί η αισθηση ότι τα χρειάζομαι.Οταν άρχισα να ψάχνω άλλες κιθάρες απέρριπτα αμέσως όσες είχαν 22, ειδικά κάτι fender με 21 ουτε που τις κοίταγα.Μέχρι που κατάλαβα πόσο χαζό ήταν αυτό που έκανα. Ναι με μια κιθάρα με 24 τάστα μπορείς να παίξεις και μια νότα παραπάνω.Δε σε εμποδίζει όμως τίποτα να κάνεις ένα bend στο 22,σωστά? Επίσης,πόσο συχνά το χρησιμοποείς το τάστο αυτό?Εγώ πάντως αν και περνάω πολύ απο την παικτική μου ώρα κάτω απο το 12ο σπάνια το χρησιμοποιούσα.Ειναι πολύ υψηλή νότα ρε αδερφέ και σπάνια θα την ακουσεις σε κάποιο σόλο, αντε σε κανα metal στυλ να παιξεις εκεί κάτω(για αυτό δε θα δεις tele, lp ,σκαφάκια ,παραδοσιακές στρατ με 24 τάστα-συνήθως είναι σε superstrat τύπου jackson ibanez esp ,κιθάρες που απευθύνονται σε μεταλάδες δηλαδή). Ουτε σε πολλά τραγουδια έχω δει σε ταμπλατουρες να γράφει --24-- Ομως εκτός απο τα τάστα οι κιθάρες με 22 ή 24 τάστα έχουν και μια ηχητική διαφορά.Εξηγώ: Ο neck μαγνήτης μιας stratocaster/telecaster (21ή22) , μιας lespaul (22) βρίσκεται εκει όπου θα βρισκόταν το 24 τάστο, ακριβώς κάτω απο το σημειο όπου η χορδή παρουσιάζει τη φυσική αρμονική της.Οταν όμως έχεις 24 τάστα, αναγκαστικά ο πάνω μαγνήτης μετακινείται λίγο πιο κάτω, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο πρίμος και να χάνει λίγη απο τη γλύκα του. Εγώ πάντως στην 24αρα μου δεν ευχαριστιεμαι ήχο neck όπως σε άλλες κιθάρες, και έχω δοκιμάσει διαφορους μαγνήτες. Αν εσύ είσια καθαρόαιμος μεταλλάς και φιλοδοξεις να shreddαρεις ασύστολα, μπορει να σου χρειαστεί το 24.Αλλιως, δε νομίζω πως αξίζει να περιορίζεις την αναζήτησή σου σε 24αρες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas157 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 ααα ευχαριστώ πολύ, κατάλαβα. :) και εγώ σε ταμπλατούρες πήγα και κοίταξα μόλις άκουσα 22 τάστα και το 24 δεν το βρήκα σχεδόν πουθενά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lamb Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Αποψη μου φιλαρακι ειναι οτι το τρεμολο στη κιθαρα ειναι τρελη πατατα.Αν δεν εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις καλο θα ειναι να παρεις μια κιθαρα χωρις τρεμολο.Δημιουργει τρελα προβληματα,σε σημειο να σου ξεκουρδιζετε η κιθαρα τελειως μετα απο πχ ενα dive , ειδικα το φτηνο τρεμολο που εχουν καποιες κλασικες και φτηνες ibanez οπως αυτες που προτεινες (χρηστης μιας τετοιας κιθαρας ειμαι και εγω και με το τρεμολο ειχα τρελα προβληματα σε σημειο που το στερεωσα!!!). As He creates so He destroys..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση