onarovatis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω κοντεύω να κλάψω με: garry moore: midnight blues Παύλος Σιδηρόπουλος: που να γυρίζεις Παύλος Σιδηρόπουλος: μην μου μιλάς για τίποτα Judas Priest: Angel Ξυλούρης: Έβαλε ο Θεός σημάδι Αυτά μου έρχονται μέχρι τώρα Υ.Γ. Ξέχασα το Stairway to heaven από Zeppelin και το Hurt του johnny cash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dg* Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Rs6RefV1td4 και πολλά,πάρα πολλά ακόμα..... :) ...Saw my reflection and cried... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockaRolla Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω για "... ζουμιά", αλλά για "...ανατριχίλα" σίγουρα ΝΑΙ : Romeo & Juliet Dire Straits While my guitar gently weeps Beatles The loner Gary Moore το μισό άλμπουμ The Mask & Mirror Loreena McKennitt Wicket games Chris Isaac Ψάχνω να θυμηθώ κάτι από Scorpions, για να μην μπορώ να θυμηθώ μάλλον δεν υπάρχει κάτι αρκετά δυνατό, για να μπει στην λίστα "ανατριχίλα"... κρίμα... Αυτάααα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Mayhem - Freezing Moon http://www.youtube.com/watch?v=o6jOWlUmp-A&feature=related LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 pay back james brown come dancing jeff beck doin' it herbie hancock machine gun jimi hendrix woman to woman joe cocker spirit eric burton-war και πολλα αλλα που ακομη μου σπανε τα κοκκαλα ειναι καποια πιο σκληρα μιας και αρχησα απο μεταλκαι εγω αλλα τεληκα με κερδησε η μαυρη μουσικη papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Mayhem - Freezing Moon http://www.youtube.com/watch?v=o6jOWlUmp-A&feature=related ΘΕΟΣ ΡΕΕΕΕ!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ παθαίνω πλάκα με κάτι κομμάτια από καφροσυγκροτήματα που πετάνε και κάτι πιάνα μέσα βιολιά και ιστορίες ή κάποια intro που έχουν τα album τους σαν πρώτο τραγούδι.πχ Entrance - Caliban Enter The Phoenix _ Machine Head Deyjandi Von - Heaven shall burn(είναι θεοί σε κάτι τέτοια αυτοί) όπως και κάποια των At the gates κάτι τέτοια με κάνουν να τρελαίνομαι ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexnir Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 χαιρετε και απο μενα (πρωτο ποστ γαρ, μια χαιρετουρα πρεπει να την εχει) κομματια που με εκαναν να ανατριχιασω ή απλα με εκαναν να "σπασω" bad penny - Rory Gallagher sound of silence - Simon & Garfunkel Belladonna - UFO υπαρχουν αρκετα ακομα, αλλα αυτα ειναι που καποια στιγμη θα μπουν στο soundtrack της ζωης μου :P Καπου,καπως,καποτε,κατι πηγε στραβα στην εξελιξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Darky Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 celtic frost Ολο το monotheist. αλλα τωρα εχω πηξει στους anathema και δεν νοιωθω jesus christ. ειδικοτερα anathema-angels walk among us που το παιξανε και στο principal και με αφησαν λακαμα2 I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξερω γιατι ενω ποτε δεν ακουγα soul asylum το run away train με εχει καταστρεψει .... αν συμφωνει καποια ψυχη ας το αναφερει ... smiths - Asleep ( γενικα τα slow με την φωνη του morissey ειναι καταστρεπτικα ..._) The Smiths - There is a light that never goes out και Mad world - απο Garry Jules ... music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση