Silot Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2005 Μεταφέρω ένα ωραίο θεματάκι απο το harmony, σχετικά με τραγούδια που μας κάνουν να κολλήσουμε για λίγο... Τις προάλλες ενώ έφτιαχνα καφέ, ξεκίνησε να παίζει στο ράδιο το Sometimes you can't make it on your own των U2 και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα βρήκα τον εαυτό μου να κάθεται σαν χαζός στον καναπέ, "κολλημένος", σχεδόν έτοιμος να με πάρουν τα ζουμιά !!! Τί να πώ, ίσως είναι η είσοδος στην 4 δεκαετία της ζωής μου που μου προκαλεί ...ορμονικές διαταραχές !!!! :D :D Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2005 με ειχαν παρει και εμενα τα ζουμια με το " bohemian rapsody" queen http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dither Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2005 Χεχεχε . Παρόλο που διανύουμε τον 21ο αιώνα , έχει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον ο προσεκτικός τρόπος έκφρασης εμάς των ανδρών σε θέματα ευαισθησίας. Δεν λέμε π.χ. "έκλαψα", "δάκρυσα", "συγκινήθηκα" κλπ, αλλά χρησιμοποιούμε ουδέτερες "politically correct" εκφράσεις όπως "Με πήραν τα ζουμιά". :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tuff_P Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Gangsta Paradise του Coolio dear mama του 2PAC (a.k.a. Makaveli) 40 ώρες πριν (Hatemost,¶σαρκος,Φορτσάτος) των Β.Πεις (είναι διαθέσιμο για download ) Είναι ελλινηκό και μετράει ! Φισηκά όλα τα κομμάτια είναι RAP / HipHop uff P. *Μάγος* ~Hip-Hop Salonika~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al0000 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Εγώ θα πω κάτι άλλο που είναι άξιο αναφοράς. Είναι εκπληκτικό το πως συνδέουμε εξωτερικά ερεθίσματα με τον συναισθηματικό μας κόσμο. Οπως ακριβώς συμβαινει με τις μυρωδιές, έτσι συμβαίνει και με την μουσική. Σε περιόδους που είμουν συναισθηματικά φορτισμένος η περνούσα έντονες εμπειρίες, τυχαία η όχι, άκουγα κομμάτια τα οποία έχω συνδέσει με εκείνη την εποχή και μου αρέσουν για αυτό το λόγο. Υπάρχουν μάλιστα κομμάτια που πραγματικά με κανουν να νιώθω οπως ακριβώς ένιωθα τότε, παρόλο που έχουν περάσει χρόνια. Στην κυριολεξία σε με ταξιδέυουν δηλαδή. Να αναφέρω μερικά, μιας και το κάνατε ολοι :) : Enya - Only Time Scorpions - Noone Like you Tasmin Ancher - Sleeping Satellite Roxette - Fading Like A Flower Alex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Chris Isaak - Wicked Game Το ακούω τώρα... Η κιθάρα που ακούγεται με υπέροχο βάθος σε συνδυασμό με τη φοβερή ερμηνεία του Chris... Eίναι πιστεύω ένα κομμάτι-διαμάντι από όλες τις απόψεις (όσοι θυμούνται και το videoclip θα καταλάβουν...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al0000 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Duran Duran - Ordinary World Ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2005 Down Down Down-Joe Satriani Δεν έχω λόγια ειλικρινά :oops: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2005 Παντα μενω αφωνος me to comfortably numb twn pink floyd....................ειδικα με το δευτερο σολο............ 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2005 R.E.M. - Ill Take the Rain ακρως μελανχολικο Puressence - India & I Suppose Κορυφαιες μελωδιες κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση