Προς το περιεχόμενο

Υποκατάστατο Pad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι μπορεί να προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα με ενα drumming pad για εξάσκηση?

Κουβέρτες, πετσέτες, μαξιλάρια, χοντρα βιβλία απορρίπτονται με τη μια καθώς δεν κάνει bounce η μπακκέτα πάνω τους.

Οπότε κάτι στο οποίο να κάνει bounce η μπακκέτα, να μην κάνει θόρυβο, και να μην γλιστράει απο το snare drum.

Εγώ δεν έχω βρει κάτι  :-\

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα pads είναι υποκαταστατα των drums... ;)ισχύει και το αντίστροφο...

υποκατάστατα των pads, εκτός απο τα ίδια τα τύμπανα{συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών} είναι τα "υπόλοιπα" pads. Υπάρχουν διάφορα ήδη(κάτι στρογγυλά, κάτι εξάγωνα, κάτι που βεντουζόνουν στο τύμπανο..κάτι που δένοπυν στο πόδι), διαλέγεις...

να πώ και το άκυρο, ότι σε περιπτώσεις πριν από λάηβ που θές να κάνεις ένα πρόχειρο ζέσταμα, πολλές φορές το απαραίτητο bounce-rebound Κλπ στο δίνει η σόλα των παπουτσιών 8) try the stavropodi position... ;)

φβ/snoozeloop

Sentient εγώ πρίν λίγο καιρό πήρα ένα pad από το νάκα (για 8 ευρώ) και με έχει σώσει.

Κάνω τις ασκήσεις (paradidles, τρίηχα δυναμικές κλπ) εκεί και έχω το σετ μόνο για κομμάτια ρυθμούς κλπ.

Βασικά με έχει σώσει γιατί έχοντας μια μάνα στο σπίτι που φωνάζει αν παίζεις πολύ δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Επιπλέον μπορώ ότι ώρα θέλω να παίξω γιατί είναι αθόρυβο  ;)

Εdit: Ψάχνεις για υποκατάστατο, δες το ξυλο του γραφείου, η κάποιο παλιό λάστιχο αυτοκινήτου-μηχανακιού :P:P

Wrtsxxx έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά την.... υποκαταστατικότητα  :P, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν το εννούσα έτσι.

Η σόλα των παπουτσιών ακούγεται ωραία, μπορεί να την δοκιμάσω αλλά σε πολύ επείγοντες καταστάσεις  ;D

Για να απαντήσω και εγώ λοιπόν στο ερώτημα μου, αντί για pad μπορόυμε να χρησιμοποιούμε το κάθισμα του drummer.

Θυμίζει πιο πολύ βαθύ βέβαια παρά ταμπούρο αλλά δεν βαριέσαι.

Εγώ βέβαια το σταμάτησα απο τότε που το σκαμπό μου έκανε ένα σκισιματάκι και είπα να μην συνεχίσω...  ::)

Βασικά ρε μαν πάρε ένα pad.Το πολύ μέχρι 50 euro.Θα κάνεις τη δουλειά σου, δεν χαλάει , δεν τραυματίζει τα χέρια σου, έχει καλό rebound και μπορείς να το βάλλεις παντού και να το πάρεις μαζί σου.Ας πούμε εγώ έχω αυτό (http://drumstore.gr/productsdesc.php?id=1087) εδώ και ένα χρόνο...κάνω το ζέσταμα μου για κάνα μισάωρο-λίγο παραπάνω ίσως, δεν ενοχλώ , δεν καταστρέφω κάτι, δεν καταπονώ τα χέρια μου κλπ κλπ.Αξίζει με τα χίλια για τα λεφτά του.Σκέψου το.Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.Γνώμη μου πάντα. ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου