elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Μόλις έλαβα το παρακάτω μήνυμα σφάλματος: Έχει νόημα; Και αν υποθέσουμε ότι έχει, γιατί μόνο 9 PMs/h ; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 E, για λόγους flood και spamming, δλδ για να αποφεύγονται κακόβουλα μηνύματα που σκοπό έχουν την αποσταθεροποίηση του συστήματος (πςςςςςςςςς) και τις ενοχλήσεις από πλήθος επίσης κακόβουλων προσωπικών μηνυμάτων. Εσύ δεν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις δυο κατηγορίες... αλλά βρε παιδί μου, δεν πίνετε καμιά μπύρα να τα πείτε καλύτερα;;!; ;D :P ;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Εσύ δεν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις δυο κατηγορίες... αλλά βρε παιδί μου, δεν πίνετε καμιά μπύρα να τα πείτε καλύτερα;;!; ;D :P ;) Ετοιμάζουμε ανταρσία κάτω από τις "μύτες" σας για να ρίξουμε την κυβέρνηση 'YAMETH' ;D ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι δε μιλάω μόνο με 1 άτομο, αλλά με περισσότερους ταυτόχρονα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Α! έγινε 9; Εγώ είχα μείνει στα 6... ;D Πάντως μου φαίνεται λογικό να υπάρχει ένα όριο, για να μην καταντήσει chat, ή και για τους λόγους που αναφέρει η Ματωμένη Κυριακή... Ήθελα κάποια στιγμή να το σχολιάσω, και να προτείνω να αυξηθεί το όριο, αλλά τώρα με τα 9 νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 E, για λόγους flood και spamming, δλδ για να αποφεύγονται κακόβουλα μηνύματα που σκοπό έχουν την αποσταθεροποίηση του συστήματος (πςςςςςςςςς) και τις ενοχλήσεις από πλήθος επίσης κακόβουλων προσωπικών μηνυμάτων. Εσύ δεν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις δυο κατηγορίες... αλλά βρε παιδί μου, δεν πίνετε καμιά μπύρα να τα πείτε καλύτερα;;!; ;D :P ;) Επαυξάνω. Υπάρχει σαν default από το σύστημα elavd και το αύξησα ήδη εις βάρος της ασφάλειας. Δεν είναι δική μου πρωτοβουλία για ν' αποφύγω τις ανταρσίες. ;D :P ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Αυτο ειναι κατανοητο. Γιατι ομως να υπαρχει τοσο μικρη χωρητικοτητα στο mailbox ? ( max 100) Ηδη εχουμε αρχισει και σβηνουμε μυνηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Αυτο ειναι κατανοητο. Γιατι ομως να υπαρχει τοσο μικρη χωρητικοτητα στο mailbox ? ( max 100) Ηδη εχουμε αρχισει και σβηνουμε μυνηματα. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Γιατί πήζει η βάση δεδομένων και για να μη γίνεται το αργό... αργότερο, χρειάζεται καθάρισμα σε τακτά διαστήματα. Ένας τρόπος είναι ο περιορισμός αυτός. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί, 100 x τα μέλη του φόρουμ είναι ένα τρομακτικό νούμερο! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί, 100 x τα μέλη του φόρουμ είναι ένα τρομακτικό νούμερο! ::) Καλά δεν πιάνει και τόσα bytes ένα PM... Ουτε είναι ενεργά καθημερινά ΟΟΟΟΛΑ αυτά τα μέλη του ΝΟΙΖ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση