ohhai Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Μπράβο παιδιά!Ειλικρινά με άγγιξε..! http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Πολυ καλο Προσπαθησα να φερω τη φωνη στα μετρα των παιδιων. Ανεβαινε αρκετα αλλα σταματησα καπου εδω γιατι το track φωνης μαλλον εχει κοπει σε σημεια (ανασες?) και αρχισε να φαινεται πολυ. Εαν καταλαβα καλα κατι τετοιο θα ηθελαν Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 alarV: ;D χαίρομαστε για την ειλικρίνεια σου! ;) digisilence: εντυπωσιάστηκα/συγκινήθηκα που κάποιος το πήρε τόσο θερμά και ασχολήθηκε εμπράκτως με το κομμάτι. Πως το έκανες; θα έλεγα ότι κατάφερες να πιάσεις όοοσο γινόταν τη φωνή και να τη δουλέψεις προσ την "πριμα κατεύθυνση"..μπράβο. Όμως, για να μαι κι εγώ ειλικρινής, δε μου άρεσε τόσο τώρα που το ακούω τόσο πρίμο. Για τις ανάσες, να συμπληρώσω, πως ήταν ήδη χαμηλωμένες με κάποιο οτομέησον, περίπου 8db και παρ όλ αυτά ήταν για πολλούς ενοχλητικές... όπως και να χει, το κομμάτι όπως και το προηγούμενο μας, ανέβηκε http://www.myspace.com/snoozeloop σε ένα ολόφρεσκο μαησπέης... ανεβηκέ προσωρινά ως έχει και εαν προκύψουν ηχοληπτικές βελτιώσεις, θα ακολουθίσουν updatesss Ευχαριστούμε όλους και πάλι για τη βοήθεια! να στε καλά! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Μπράβο παιδιά!Ειλικρινά με άγγιξε..! Nά 'σαι καλά.Αυτος ηταν ο στόχος :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Μπράβο παιδιά!Ειλικρινά με άγγιξε..! Nά 'σαι καλά.Αυτος ηταν ο στόχος :) Τι, σοβαρά; Κι εγώ που νόμιζα πως ο στόχος ήταν να αγγίξει εμένα.... με απογοητεύσατε. :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Αααα...τώρα αξιώθηκα να το ακούσω... :-[ Είναι πολύ ωραίο ρε σεις! Πραγματικά! (από όλο το tech talk δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καλά-καλά τί ακούγεται..."λάθος". Μην αγχώνεστε όμως, γιατί...) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ...Πως το έκανες;... Compression + EQ Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 εξαιρετικο....η απλοτητα σε ολο της το μεγαλειο....μπραβο :o RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Tι να πώ... Συγχαρητήρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 (από όλο το tech talk δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καλά-καλά τί ακούγεται..."λάθος". Μην αγχώνεστε όμως, γιατί...) ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος, γιατί ντράπηκα :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση