trigga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Περιμένω στην ουρά να βάλω το σισιτιο δεν είμαι ομως τρόφιμος στο Δρομοκαΐτειο Υ.Γ.Να μην συμφωνήσω τώρα ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Ρε δε ....εστε, μόλις έστειλα την κιθάρα για set up γυρναω σπίτι και βλέπω αυτό. ΝΑ δω αν μπορω να γράψω κάτι με ότι έχω πρόχειρο lying around the house... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 το backing track δεν μ'άρεσε τοσο όσο στον προηγούμενο διαγωνισμό μου φαίνεται λίγο μουντό αλλά count me in ;D θα προσπαθήσω να γράψω κι εγώ κάτι αν με βοηθήσουν τα χέρια μου ::) The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Μουντό; Συχνοτικά εννοείς; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Τελικα θα δοθει παραταση για την υποβολη των συμμετοχων? Προτεινω να γινει συννεnoizη με τους κολυομενους... αμα ειναι να το παμε πιο χαλαρα. Εχω στο μυαλο μου εναν τροπο να βελτιωσω την ποιοτητα της ηχογραφησης μου. Αν "παιξει", ειμαι μεσα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Μουντό; Συχνοτικά εννοείς; Ναι ακριβώς όχι ότι ξέρω και πολλά απ'αυτα αλλα ενταξ δεν με χαλάει The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Προσωπικά μου ακούγεται μια χαρά... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Τελικά τι κάνουμε ρε παιδιά ναούμ....Θα γίνει ο κόμματος η τσου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Προσωπικά μου ακούγεται μια χαρά... ματζορε δηλαδη; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 To BT μου θυμίζει Johnny "Guitar" Watson. Good luck guys!!! I will sit this one out... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση