playloud Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Μαγκες ευχαριστω για τα καλα λογια @blackie το wah ειναι η δευτερη σολα (σ-ολα) μου, οχι παντα αλλα αμα φαω το κολλημα το τρωω για τα καλα. Δεν ειναι τ@υλα το ατιμο? @trigga θενκ γιου, ο Μουρης ειναι απο τους πολυ αγαπημενους μου (ειδικα προ blues) @longshadow Mike Stern δεν ακουω, αλλα εχω και το ξερω οτι ειναι καλος παιχτης. ΑΝ ακουγονται τετοια περασματα τα εχω μαλλον απο αλλου (ισως Frank Marino) γιατι απο τον συγκεκριμενο κιθαριστα δεν εχω βγαλει ουτε λα μινορε Ευχαριστω ολους για τον χρονο για να ακουσετε το κλιπακι κι επλιζω να μην σβησει το online jam. Γουσταρω πολυ που παιζουμε ολοι....μαζι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 http://www.box.net/shared/389k77h5w8 Αν και οταν το παταω εγω μου το βγαζει, για δειτε τωρα...... ...man, you're playing loud!... ;) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 τελικα εμεινε στο ραφι το project, εε?... αμα χειμωνιασει και μαζευτουν ολοι μεσα, ξανακανουμε. ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Χα, ναι, μαλλον ειμαστε "χειμερινοι" τυποι. Δεν πειραζει, καλλιο αργα... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Χα, ναι, μαλλον ειμαστε "χειμερινοι" τυποι. Δεν πειραζει, καλλιο αργα... ε ναι... με τον καυσωνα οι λαμπες προσθετουν ζεστη και δε λεει... μια χαρα το χειμωνα. Αντε και το φθινοπωρο, με τα πρω(κ)τοβροχια... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christoforost98 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 θα ανεβρι το βιντεακι στο YouTube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Περιμένουμε πρώτα την πρεμιέρα του Star Wars για να μη μας κόψει τα βγιουζ :D Τι λέτε κύριοι? Τραβάμε ένα καινούριο jam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Τα links δεν δουλεύουν, μπορεί να βοηθήσει κάποιος από την Διαχείριση; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Τι λέτε κύριοι? Τραβάμε ένα καινούριο jam? NAI! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Ναι, ναι, ναι!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση