NicolasAth72 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 μολις εστειλα κι εγω το-κατι-τις μου. ελπιζω να στεκεται καπως αξιοπρεπως. Ειναι για το 1ο μερος. εγραψα με les paul -> roland GP100 (εφεδιερα) --> pc. τα modulation effects μπηκαν απο το pc. μου εκοψε σημερα και χωρισα σε 4 μερη το σολο γιατι το one-take δεν το ειχα. το 4ο μερος δεν τα παει πολυ καλα με το τεμπο αλλα εβαλα delay και το κρυψα... αν δεν ηταν αυτα τα νοιζ-τζαμ δεν θα ειχα ακουμπησει κιθαρα τοσες μερες πολυ ευχαριστη διαδικασια και διδακτικη. η συμμετοχη ειναι το βασικοτερο παντως https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 cool nicolas. Αντε συμπληρώνουμε δε συμπληρώνουμε 2 κομμάτια. Υ.Γ.Ελκάβλντ πολύ δύσκολο αποδεικνύεται τελικά το κομμάτι.....την επομενη φορα σειρα πρέπει να χουνε τα ζοριλίκια ε?'Η ροκια θα πάει ή βρωμομπλουζια τεξανή.Απ' αυτα έχουμε μπολικο πράμα στο φόρουμ κ θα δουλέψει λογικά το κόλπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 ψωφια πραγματα! :( μολις τελιωσει εχω να προτεινω ενα κοματι το οποιο σκεφτομαι να το φτιαξουμε απο την αρχη εμεις! δλδ να γραψουμε κ μπασο κ Drums κ πληκτρα κ απο ολα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 μακαρι να γίνει ρε τσόντα-βερμούδα-σπιρούνι αγόρι αλλα η υλοποίηση είναι πιο δύσκολη απ οτι τώρα που το χουμε έτοιμο κ δεν νομιζω να βρεθει κόσμος. Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαστε περα απο λαικά κ ροκομπλουζ οποτε δεν προχωρνάει με τπτ εκτος αυτών.Κ δευτερος λόγος είναι οτι μια,δυο,τρεις τα ίδια τα βαριέται κι μαρυγούλα η τσιμπ@υκλού :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 ψωφια πραγματα! :( μολις τελιωσει εχω να προτεινω ενα κοματι το οποιο σκεφτομαι να το φτιαξουμε απο την αρχη εμεις! δλδ να γραψουμε κ μπασο κ Drums κ πληκτρα κ απο ολα! εννοείς ένα δικο σου κομματι? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Το κομμάτι όντως δεν είναι και ότι πιο βατό...but who cares anyway, just play the damn thing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Τι λέτε ρε παιδιά?? το κομμάτι είναι τρομερό! απ τα καλύτερα backing tracks που μπορώ να φανταστώ! τρομερό groove και πολύς χώρος και αέρας για ωραία σόλο! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 ψωφια πραγματα! :( μολις τελιωσει εχω να προτεινω ενα κοματι το οποιο σκεφτομαι να το φτιαξουμε απο την αρχη εμεις! δλδ να γραψουμε κ μπασο κ Drums κ πληκτρα κ απο ολα! εννοείς ένα δικο σου κομματι? οχι δικο μου απλως να γραψουμε εμεις ολα τα οργανα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 ωραια θα ειναι αν τα καταφερουμε.... αρκει να μην εχει τοση 'κιθαριλα' οσο αυτα τα βακινγκ τραξ. αντεεε κωωωστααα που ειναι το μπασο σου ?????? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2008 Να μαι και εγώ... ;D ;D ;D Δεν το χω το θέμα ...αυτο που θα ακουσετε είναι μετά απο ποοοοοολύ προσπάθεια να παιξω κατι που να ακουγετέ κάπως ανθρώπινο... http://www.box.net/shared/1mlebosg0k Εξοπλισμος: Fender Lite Ash stratocaster -> M-Audio AudioBuddy (προενισχιση)-> καρτα ηχου -> Guitar Rig 2 με εξομοιώση Fender Twin Reverb σημ. Στη Fender παιζω στην neck-middle θεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση