fleamail Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Παρακαλούνται όσοι έχουν γράψει με tonelab να μην κάνουν το κόπο να στείλουν, δε θα μολύνω τα trendy αναλογικά μου συστήματα με τις ψηφιακές απομιμήσεις 8) ;D ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Παρακαλούνται όσοι έχουν γράψει με tonelab να μην κάνουν το κόπο να στείλουν, δε θα μολύνω τα trendy αναλογικά μου συστήματα με τις ψηφιακές απομιμήσεις 8) ;D ;D XAXAXAXAXA!!! ;D ;D ;D ;D Πάρτε τα! Αφού τα θέλατε... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Παρακαλούνται όσοι έχουν γράψει με tonelab να μην κάνουν το κόπο να στείλουν, δε θα μολύνω τα trendy αναλογικά μου συστήματα με τις ψηφιακές απομιμήσεις 8) ;D ;D :D :D :D :D :D :D έκανα λάθος, δεν έπαιξα με tonelab, ενοούσα το Ronelab, είναι ενα καινούργιο μηχάνημα.... δεν το ξέρετε...? όχι, όχι tonelab!!! :D :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Καλησπερα μαγκες, εριξα κι εγω τον οβολο μου με την Bonelab καθοτι ειμαι εχθρος της "ακατανομαστης" ;D Το τι χρησιμοποιησα μετα τα ... αποκαλυπτηρια ;D Οπως παντα ειναι one take, first take και ΠΑΝΤΑ επηρεασμενος απο τον μεντορα μου Ιαπωνα OTIKATSEI HOSE. Χρησιμοποιησα εδω την αγαπημενη μου Gibson Les Paul custom original 1978 "μπριζολα" (φωτο) επηρεασμενος απο το thread για τον ηχο της Les Paul Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Ωραίο ΜΠΖΙΓΙΟ έχς...Πάει σέτ με την παραλλαγή ναούμ?Χωρισε την τη λιές πουόλ τη βλέπω λίγο στραβωμένη με την πάρτη σ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Το CryBaby τι το θέλεις μαζί με την T*****b? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ινε μούφα το γουά τις τονελαμπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ινε μούφα το γουά τις τονελαμπ Μούφα είναι το wah στις T*****b τελευταίας γενιάς. Ο playloud (όπως κι εγώ) έχει vintage T*****b, hand-programmed και με specialy-compiled κώδικα στα FPGAs της, από τα ίδια τα χεράκια του James Vox. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 τωρα αρχισες τις πιπες πάλι.Αφού είπαμε οτι το μικροτζίπ του τζέμις βόξ στους 3569 μεγακύκλους μουντόνει.Παρε κ συ μπέχριγκερ χέλ μπεμπυ NOW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 To cry baby το χρησιμοποιαω ως σολα (κι ΟΧΙ ΣΤΑ σολα) γιατι μ εχουν λιοσει οι πατοι μ δω μεσα ναουμ. Ξυποληταριο κι ετσ. Η μπλουζα παραλλαγη ειναι απο σπονσορς. Αυτη ειν απ το περιοδικο "Κυνηγι". Μι σπονσοραρουν φυσυγγια για την ζωνη μ. Χεβι μεταλ ρουλζ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση