Προς το περιεχόμενο

2ο Noiz online jam

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καποιος που δεν βρίσκω τώρα αλλα κλίνω προς aebersold λέει οτι αν δεν ξέρεις τι να παίξεις καλύτερα κάνε μια παύση στο σόλο απ το να παίξεις τις πίπες σου.

Εγω εβαλα τις πίπες μου όπως πάντα απλά τις πλάσαρα με θέματα απο γνωστα κομμάτια.Το ιδανικότερο θα ήταν μονο τσικι τσικι ουά κ πνευστα ως το κόκκαλο στο κομμάτι.Ειπα να βάλω κανα vst μπροστα αλλα ηταν μονο για τσόλο κετάρα. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 271
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγω εβαλα τις πίπες μου όπως πάντα απλά τις πλάσαρα με θέματα απο γνωστα κομμάτια.Το ιδανικότερο θα ήταν μονο τσικι τσικι ουά κ πνευστα ως το κόκκαλο στο κομμάτι.Ειπα να βάλω κανα vst μπροστα αλλα ηταν μονο για τσόλο κετάρα. :P

εχεις γουστο εσυ φιλε δεν εχεις αναγκη... ;)

http://rapidshare.com/files/121009526/new_noiz.wav.html                                To δικο μ σχετο για τον φλεα(αν μπορεις κανε μια μαγκια κ ασε το ψευτοστέρεο)

Μια εκδοση χωρίς την σολάρα την ψεύτικη την κλεμένη                      http://www.box.net/shared/aotweeko4w

Ολο μαζί για τους άπειρους φανς                    http://www.box.net/shared/k25giufswc

Υ.Γ.Μπράβο Σάκης καλη συνεχεια κ στους άλλους σας περιμένουμε φρεσκοξυρισμένους

Αυτη τη φορα ηχογραφησα λιγο διαφορετικα...

Η Strat μεσα απο Resonance box-Sparkle Drive Clone-Marshall Valvestate 20 :o -Tape recorder.

Μετα playback στο PC, soundfrorge, πειραγμα* και να'το...    ουφ!...   ::)

*= καθαρισματα, κομπρεσερ, ψιλο de-60cycle hum, 4X12 sim γιατι ακουγοταν σα μυγα στο βαζο ο preamp του Valvestate (που ειναι solid state btw...)

εχω ενα κλιπακι μιξαρισμενο σε mono για να "κολλησουν" καλυτερα... και ενα σκετη η κιθαρα για τον φλι  ;)

Α! παιζω στο δευτερο τμημα (1.05,305 - 1.01,385 / αυτα εβγαζε το sforge)

wood matters

Πολύ ωραία ;) ;D

Βέβαια...δε βλέπω και πολλή συμμετοχή από τους υπόλοιπους...:(

Σήμερα επιτέλους θα "αναστήσω" το μηχάνημά μου και αφού εγκαταστήσω λειτουργικό και μουσικό software, ελπίζω να προλάβω να γράψω κι εγώ κάτι τελικά (αρκεί να προλάβω το deadline) ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

8α χουμε κ δω κοσμο ρε μη φοιβασε.Αν κ σιγουρα θα ναι λιγοτεροι λογο απαιτησεων κ υποχρεωσεων.

Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι πολύ όμως γιατι πάλι η ομάδα μ θα το σηκώσει το τιμημένο.Αν μαζευτου΄νε πάλι όλα τα μουστάκια μαζι θα σας πνίξουν οι τριχες ναουμ.

Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι πολύ όμως γιατι πάλι η ομάδα μ θα το σηκώσει το τιμημένο.

Εμείς δεν παίζουμε για το κύπελο και τα λεφτά ρε. Παίζουμε για το ίδιο το άθλημα...;D :P

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Εμείς δεν παίζουμε για το κύπελο και τα λεφτά ρε. Παίζουμε για το ίδιο το άθλημα...;D :P

Εσυ κι ο Κούγιας. :P :P ;D ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου