Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 κυριοι τι γινεταιμε το συγκεκριενο θεμα?? αφου ανθρωποι εχουν γραψει "πραγματα" , θα τελειωσει ετσι αδοξα?? ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Aμα μάθω ποιανού ιδέα ήταν να παιξει μπάσο στο backing track ο Μητσωτάκης, θα τον σκίσω. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Το ξεθάβω για να ρωτήσω... απέθανε τελικά η προσπάθεια; κάποιοι απο εμάς γράψανε κάτι... δεν αρκεί αυτό για να γίνει το jam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Έχεις δίκιο frunobulax. Πρέπει να μιξαριστούν οι ήδη υπάρχουσες ηχογραφήσεις. Αν προλάβω θα στείλω κι εγώ μία, τώρα που ανέστησα το PC και άλλαξα μαγνήτες στη strat ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Παιδιά δεν έχω υπολογιστή! Δουλεύω με το laptop που δεν έχει μουσικά προγράμματα. Ετσι όπως έγινε τώρα όμως, όποιος αναλάβει τη μείξη πρέπει να πάρει 25 σελίδες στο ψάξιμο για να κατεβάσει ένα-ενα τα κλιπς, να διαβάσει και τα σχετικά σχόλια για το καθένα και μετά να κάνει δουλειά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Aσε που πολλοι (και εγώ μαζί) στείλαμε τα clip κατευθειαν στον flea για να διατηρηθει το στοιχειο της έκπληξης. Εγώ λέω να πάμε εξαρχής για κάτι καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 αλήτες με εκμεταλευτήκατε κ στο τέλος δεν μου κάνετε το κομμάτι. Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δεν έχουν σταλεί όλα τα κλιπς των παιδιών που έπαιξαν στον Πάρη? Άρα δεν υπάρχουν κάπου όλα μαζεμένα? (στον σκληρό του προφανώς) Συμφωνώ πάντως για καινούριο και αρχίζω ψάξιμο μήπως βρώ κάτι καλό για την περίσταση... αλήτες με εκμεταλευτήκατε κ στο τέλος δεν μου κάνετε το κομμάτι. Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε Trigga το κομμάτι αυτό ήταν πολύ καλό practice για σένα και το δούλεψες αρκετά σε αντίθεση με το πρώτο jam.. Καλό σου έκανε σίγουρα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 http://www.petethomas.co.uk/jazz-backing-tracks.html Δείτε το Lovegroove. Πως σας φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Λίγο βαρετό και χωρίς κανένα turnaround ώστε να μπορεί να ξεχωρίσει το ένα solo απο το άλλο... Γνώμη μου...keep searching...(κι εγω αυτό κάνω τώρα).. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση