elavd Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Προτείνω το deadline να μετακινηθεί την Κυριακή, άλλωστε δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ πριν από τότε Εγώ συμφωνώ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mehiko Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 fruno το λερωσα παλι κ πίσω κ μπροστά. καλος κ ο μεχίκος απ το μεχίκο.Ροκας μεχρι το κοκκαλο :) Ετσι ετσι. Μα εντελως τελιως ομως μεχρι το κοκκαλο :P :P ;) Πολυ ωραια και η προσεγγιση σου! Thanks man! ;) www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Έπαιξα αυτό http://www.box.net/shared/xvaou2fk8k ...ωραιοτατος! 8) αρχικα κι εγω επαιξα σε pos2 αλλα τελικα με κερδισε η αγαπημενη μου pos5... Η 2 βεβαια, ειναι σαφως funkier! ;) ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 λεπον κ εγω ετοιμος! ηταν δυσκολουτσικο..... stratocaster - microcube - pc http://www.box.net/shared/xmza1xk8w4 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 ημουν καβαλα σε ενα live το τριημερο. τωρα θα ακουσω τα κλιπακια ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 frunobulax Μόλις άκουσα το σόλο σου. Άψογος. Ό,τι ακριβώς χρειαζόταν το κομμάτι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Εγώ λέω να το στείλω κατ'ευθείαν στον Πάρη... (αν και δεν έχω βρεί τίποτα για το κομμάτι ακόμα... :-\).. Ωραίες ιδέες ακούω πάντως απο τους υπόλοιπους... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 σημερα ακουσα τα αλλα κλιπακια trigga πολυ groovy! τα σπασες! alderbody πολυ stevie ιδικα στην αλλαγη! less40....... :o :o :o frunobulax παρα πολυ εμορφο σολο συνδιασμος groove k μελωδιας! mehiko μια πολυ ενδιαφερουσα ροκ εκδοση! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 τελικα δυσκολο να jammaρεις μετον εαυτο σου και το pc ετσι? ειδκα αυτα τα μακρυναρια σε ενα mode χρειαζονται και τα υπολοιπα οργανα να συμμετεχουν .. παντως αυτα τα tests ειναι χρησιμα ετσι κι αλλιως! και ας μην αφηνουμε τους κακοπροαιρετους να μας ..χαλανε ;D http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Εγώ λέω να το στείλω κατ'ευθείαν στον Πάρη... Ναι καλά, απο λόγια...;D..(δεν φταίω εγώ οι άλλοι με παρασύρουν..).. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση