The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι σ'αυτό θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που δεν έπαιξαν στο πρώτο. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, τι λέτε? :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι σ'αυτό θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που δεν έπαιξαν στο πρώτο. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, τι λέτε? :) Συμφωνώ, αν και στο προηγούμενο δεν αποκλείσαμε κάποιον... Όσοι έστειλαν έγκαιρα clips μπήκανε. Κόπηκαν μόνο 1 ή 2 που πήγαν να στείλουν clips Κυριακή απόγευμα και πλέον οι ομάδες είχαν συμπληρωθεί. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι σ'αυτό θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που δεν έπαιξαν στο πρώτο. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, τι λέτε? :) Η...Ελληνική απάντηση είναι η εξής: Ναί, ναί συμφωνώ, αρκεί να παίξω κι εγώ!... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Η...Ελληνική απάντηση είναι η εξής: Ναί, ναί συμφωνώ, αρκεί να παίξω κι εγώ!... ;D Ααχαχαχαχαχα, σωστός! ;D Nομίζετε ότι θα πρέπει να μεγαλώσουν τα κομμάτια, ή θα ήταν καλύτερα περισσότερα συνολικά clips? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Για να μην υπάρχουν προβλήματα συγχρονισμού και για να διατηρηθεί το όποιο feeling προτείνω να χωρίσουμε το clip από την αρχή και ο καθένας να διαλέγει που θα παίζει ακριβώς http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 ωραιο backing track. μηπως ομως μπορει να το ανεβασει καποιος σαν επισυναψη στο post γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο το box.net μονο να το ακουσω? ευχαριστω.. ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 ωραιο backing track. μηπως ομως μπορει να το ανεβασει καποιος σαν επισυναψη στο post γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο το box.net μονο να το ακουσω? ευχαριστω.. ;D OK, το έβαλα στο πρώτο ποστ του Ηλία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Για την ιστορία, αυτο το Em που παίζει στη "γεφυρα" τι ακριβώς ακκόρντο είναι; Για πείτε και σε μας τους αρχάριους εσείς οι πιο έμπειροι, για να μαθαίνουμε ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Σε αυτό το clip θα ήθελα να δω τη συμμετοχή και να ακούσω την πρόοδο του κ.κ. ANTOUAN_Z (μετά από τόσα χρόνια παραμονής και μαθητείας στο Berklee College)... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Για την ιστορία, αυτο το Em που παίζει στη "γεφυρα" τι ακριβώς ακκόρντο είναι; Για πείτε και σε μας τους αρχάριους εσείς οι πιο έμπειροι, για να μαθαίνουμε ;) E7#9 μου ακούγεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση