Προς το περιεχόμενο

mini mac + logic 7????

whiteNoise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε Whitenoise, εσύ δε μας έλεγες ότι αν ήταν να τα σκάσεις, θα έπαιρνες hardware πολυκάναλο που δεν έχει κολλήματα κλπ.; Τι σ'έπιασε τώρα αυτός ο έρωτας με το Logic;... :wink:

BTW, μια και σε βλέπω να το γυρνάς σε Mac, τσέκαρε και το Altiverb. Θεωρείται από πολλούς κλάσεις ανώτερο από το IR-1.

url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

δηλαδη με MINI MAC κανουμε δουλεια?με G5 με 512 ram ειναι καλαη θελει 1 giga?εχω αρκετες απαιτησεις' date='δουλευω waves IR1 και πολλα βαρια instruments..[/quote'] Βρε παλαβέ, αφού το IR-1 θέλει 512 ΜΒ μόνο του!! (Τουλάχιστον έτσι λέει στη σελίδα της η Waves). Η Fxpansion από την άλλη, λέει μέν ότι το BFD τρέχει σε G4 αλλά σου πετάει και ότι προτείνει το MacOSX 10.2.8 (το οποίο το έχω δει να τρέχει σε G4 και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το πόσο γρήγορα πήγαινε: είναι ο πρώτος συνδυασμός hardware/software που επιτρέπει στον χρήστη να παίζει τάβλι ενώ δουλεύει).

Δες και αυτά τα links:

- http://www.dolphinmusic.co.uk/rs/MTM/MTM25/MTM25.Apple-Mac-Mini.pdf

- http://www.macworld.com/forums/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB3&Number=297161&page=12&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1

- http://forums.applenova.com/showthread.php?t=5863

Sorry για τα μεγάλα links αλλά δεν ξέρω πως να τα κοντύνω.[/url]

Mea Culpa

Ne me macmini kanis ti doulia sou, me imac G5 (vgikan kenourgioi prin apo liges meres) ise sostos. Apo apopsi epexergasti ke sklirou ke bus ke ap'ola ise entaxi ke fantazome oti opia stigmi tou valis ki' ali mnimi tha petai (perni mehri 2Gb). Giati o imacG5 tha ine sigoura pio grigoros apo ton diko mou G4 se laptop pou ton xero. An ehis ta lefta ke se endiaferi, o imac mou fenete apithano na se apogoitefsi. Iparhi ke patch gia na enosis ke defteri othoni ke na aplosis tous mixers enviroments ktl. An den hriazomoun mobile lisi tha iha htipisi enan tetion : pio ftinos ke pio grigoros. Diavaza kati kritikes prohtes gia tin prosfati anavathmisi ton imac ke elegan oti ehoun poli kali shesi piotitas-timis, kaliteri apo tous prosfatous Powermac, gia tous opious oli perimenoun ena kalitero update.

Βρε Whitenoise' date=' εσύ δε μας έλεγες ότι αν ήταν να τα σκάσεις, θα έπαιρνες hardware πολυκάναλο που δεν έχει κολλήματα κλπ.; Τι σ'έπιασε τώρα αυτός ο έρωτας με το Logic;... :wink:

BTW, μια και σε βλέπω να το γυρνάς σε Mac, τσέκαρε και το Altiverb. Θεωρείται από πολλούς κλάσεις ανώτερο από το IR-1.[/quote']

ειπε κανεις οτι θα παρω γνησιο το logic 7?? :D...ναι μου εχουν πει για το altiverb καλα λογια αλλα οχι οτι ειναι καλυτερο απο IR1 (ο κολλητος μου εχει G5 με LOGIC 7)..καλα ας παρω το μηλαρακι πρωτα και βλεπουμε..

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

σε γενικές γραμμές για να σας βοηθήσω,ο whitenoise θέλει να κάνει υπερπαραγωγές χωρίς να ξοδεύει φράγκο...(να με συμβουλεύετε με βάση αυτόν τον γνώμονα)…

:D :D 8O :D

το μελεταω..

πλακα κανω βρεεε...

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πληροφοριακά το LOGIC 7 εχει ενσωματομένο το Space Designer.

Ειναι ιδιας λογικλης με το WAVES IR1, ειναι πολυ ελαφρύ και παιζει καταπληκτικά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου