akisd28 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Βρε Whitenoise, εσύ δε μας έλεγες ότι αν ήταν να τα σκάσεις, θα έπαιρνες hardware πολυκάναλο που δεν έχει κολλήματα κλπ.; Τι σ'έπιασε τώρα αυτός ο έρωτας με το Logic;... :wink: BTW, μια και σε βλέπω να το γυρνάς σε Mac, τσέκαρε και το Altiverb. Θεωρείται από πολλούς κλάσεις ανώτερο από το IR-1. url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 δηλαδη με MINI MAC κανουμε δουλεια?με G5 με 512 ram ειναι καλαη θελει 1 giga?εχω αρκετες απαιτησεις' date='δουλευω waves IR1 και πολλα βαρια instruments..[/quote'] Βρε παλαβέ, αφού το IR-1 θέλει 512 ΜΒ μόνο του!! (Τουλάχιστον έτσι λέει στη σελίδα της η Waves). Η Fxpansion από την άλλη, λέει μέν ότι το BFD τρέχει σε G4 αλλά σου πετάει και ότι προτείνει το MacOSX 10.2.8 (το οποίο το έχω δει να τρέχει σε G4 και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το πόσο γρήγορα πήγαινε: είναι ο πρώτος συνδυασμός hardware/software που επιτρέπει στον χρήστη να παίζει τάβλι ενώ δουλεύει). Δες και αυτά τα links: - http://www.dolphinmusic.co.uk/rs/MTM/MTM25/MTM25.Apple-Mac-Mini.pdf - http://www.macworld.com/forums/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB3&Number=297161&page=12&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1 - http://forums.applenova.com/showthread.php?t=5863 Sorry για τα μεγάλα links αλλά δεν ξέρω πως να τα κοντύνω.[/url] Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noir Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Ne me macmini kanis ti doulia sou, me imac G5 (vgikan kenourgioi prin apo liges meres) ise sostos. Apo apopsi epexergasti ke sklirou ke bus ke ap'ola ise entaxi ke fantazome oti opia stigmi tou valis ki' ali mnimi tha petai (perni mehri 2Gb). Giati o imacG5 tha ine sigoura pio grigoros apo ton diko mou G4 se laptop pou ton xero. An ehis ta lefta ke se endiaferi, o imac mou fenete apithano na se apogoitefsi. Iparhi ke patch gia na enosis ke defteri othoni ke na aplosis tous mixers enviroments ktl. An den hriazomoun mobile lisi tha iha htipisi enan tetion : pio ftinos ke pio grigoros. Diavaza kati kritikes prohtes gia tin prosfati anavathmisi ton imac ke elegan oti ehoun poli kali shesi piotitas-timis, kaliteri apo tous prosfatous Powermac, gia tous opious oli perimenoun ena kalitero update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noir Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 metaxi macmini ke imac G5 uparhi ke o emac o opios ine men ligotero sexy alla ehi se shesi me ton macmini "kanoniko" skliro sta 7200. opote glitonis ton exoteriko firewire. ....ke ehi ke othoni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Βρε Whitenoise' date=' εσύ δε μας έλεγες ότι αν ήταν να τα σκάσεις, θα έπαιρνες hardware πολυκάναλο που δεν έχει κολλήματα κλπ.; Τι σ'έπιασε τώρα αυτός ο έρωτας με το Logic;... :wink: BTW, μια και σε βλέπω να το γυρνάς σε Mac, τσέκαρε και το Altiverb. Θεωρείται από πολλούς κλάσεις ανώτερο από το IR-1.[/quote'] ειπε κανεις οτι θα παρω γνησιο το logic 7?? :D...ναι μου εχουν πει για το altiverb καλα λογια αλλα οχι οτι ειναι καλυτερο απο IR1 (ο κολλητος μου εχει G5 με LOGIC 7)..καλα ας παρω το μηλαρακι πρωτα και βλεπουμε.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 σε γενικές γραμμές για να σας βοηθήσω,ο whitenoise θέλει να κάνει υπερπαραγωγές χωρίς να ξοδεύει φράγκο...(να με συμβουλεύετε με βάση αυτόν τον γνώμονα)… :D :D 8O :D το μελεταω.. πλακα κανω βρεεε... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 Πληροφοριακά το LOGIC 7 εχει ενσωματομένο το Space Designer. Ειναι ιδιας λογικλης με το WAVES IR1, ειναι πολυ ελαφρύ και παιζει καταπληκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση