blue Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 οκ.I stand corrected τότενες. τα τζάμια (...κοιταζει τον τοιχο κ δειχνει να ταραζεται από τη θύμησή τους...) μου φαινονταν βρωμικα (...το "βρωμικα" με ξεσπασμα στη φωνη.Τρεχει προς την εξοδο,μπαινει το κομμάτι...ακούγεται απο μεσα ενας γδούπος κ κλεινει η αυλαία) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 οκ.I stand corrected τότενες. τα τζάμια (...κοιταζει τον τοιχο κ δειχνει να ταραζεται από τη θύμησή τους...) μου φαινονταν βρωμικα (...το "βρωμικα" με ξεσπασμα στη φωνη.Τρεχει προς την εξοδο,μπαινει το κομμάτι...ακούγεται απο μεσα ενας γδούπος κ κλεινει η αυλαία) Και το στόμα με στράβωμα απόγνωσης αλα Καταλειφός. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 επισης γραψε μου σε greeklish τις παρακατω ΟΜΟΗΧΕΣ λεξεις Πάλη - Πάλι Τείχος - Τοίχος Χήρος - Χοίρος Κάλλος - Κάλος κόμμα .... κώμα κινώ .... κοινό όμως .... ώμος χορός .... χώρος μήλο .... μιλώ παίρνω .... περνώ θήρα - θυρα μοιρα - μήρα βάζο - βάζω πείρα - πήρα Παιδάκια - Παϊδάκια λιρα - λυρα κτλ σωστό,και μην αρχίσει κανείς να γραφει palh-pali teixos-toixos kallos-kalos κλπ γιατί αν είναι να γράφεις greeklish και να προσεχεις την ορθογραφία,τότε ποιος ο λόγος να μην γράφεις ελληνικά απ την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Αχά. Τώρα επιμορφώθηκα. Τα greeklish εφευρέθηκαν για να αποφύγουμε τη δύσκολη ορθογραφία των ελληνικών και όχι για λόγους διαφορετικού αλφαβήτου. :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Δε πα να πλύνετε κανά tzami όλοι σας, βρωμιάρηδες, ε βρωμιάρηδες. Τα δικά μου tzamia είναι καθαρά ρε αλήτες. Όλη μέρα τα πλένει η Τούλα, γιαυτό έχει μείνει σαραντα ένα κιλά. Και για να μην ξεχνιόμαστε: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 EARENTIL ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Γιααααααα δες κι εδώ: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Σε σειρα κοιτάτε την τριγκιάρικη εκφορά των ακατανόμαστων καυσόξυλων. Κ μετα την χάρη μου. Υ.Γ.Πως το χασα εγω αυτο το θεμα νωρίτερα.......παπαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Πάνω που είχα αρχίσει να συμπαθώ το λεξάριθμο: Μου πετάει αυτό και με κάνει κουρέλι... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Χώστα69 ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Διάβασα τίς πιο πολλές σελίδες-όχι όλες- και να σάς πω τη γνώμη μου... Μιας και η Ελληνική γραμματική είναι ιστορική και όχι φωνητική,(που θα πει δεν λέμε ό,τι γράφουμε)είναι σωστό και δίκαιο να γράφουμε ορθογραφημένα. Κάτι ξέραν αυτοί που εφηύραν τα πέντε "ι" και τα δύο "ο".Μην ξεχνάτε την αριθμοσοφία τού Πυθαγόρα και μη χλευάζετε και απαξιώνετε αυτό που δεν ξέρετε ή δεν καταλαβαίνετε. Όπως λένε..."ορθός ομιλίτε αν κε καθίμενος" ;D moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση