spy Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 φιλε στρατοκαστεράκια, όταν έχεις μια maj τονικότητα,παίζεις min.2 τόνους πάνω(σχετική). Τι εννοείς; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 φιλε στρατοκαστεράκια, όταν έχεις μια maj τονικότητα,παίζεις min.2 τόνους πάνω(σχετική). Τι εννοείς; ??? εννοώ όταν θέλει να παίξει μελωδικές γραμμές ή σόλο,sorry δική μου παράλειψη . :) Cmaj=Emin, Emin=Gmaj κ.ο.κ. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Είναι περαστικό...α ρε μικρέ...έχει φάση αυτό με το real book...αλήθεια ξέρεις τι είναι; :) Αν το ελεγες απο την αρχη, θα ειχαμε αποφυγει ολη αυτη τη μανουρα. Οταν καποιος λεει οτι μια θεωρια του φαινεται λανθασμενη δεν είναι προσωπικη προσβολη. @ Ξερω τι είναι εχω φίλους που τους αρεσουν αυτα τα τσικι τσικι παραπαπαμ. Αντε κερναω μπυρα γιατι ξεδωσαμε 8) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 φιλε στρατοκαστεράκια, όταν έχεις μια maj τονικότητα,παίζεις min.2 τόνους πάνω(σχετική). Τι εννοείς; ??? εννοώ όταν θέλει να παίξει μελωδικές γραμμές ή σόλο,sorry δική μου παράλειψη . :) Cmaj=Emin, Emin=Gmaj κ.ο.κ. Μμμμ βασικά είναι Cmaj=Amin (ή E Phrygian ;D ;D) Η σχετική μινόρε είναι μια έκτη πάνω. Αλλά μουσικά δε νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα να το δεις έτσι...(μόνο για πρακτικούς λόγους σε όργανα όπως η κιθάρα που λόγω του γεωμετρικού χαρακτήρα εξυπηρετεί να το θυμάσαι έτσι). Όταν έχεις ένα κομμάτι παίζεις θεωρώντας πως είσαι στη δεδομένη τονικότητα και κλίμακα (που βέβαια μπορεί να αλλάζει με μετατροπίες τονικότητα ή τρόπο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Stratocasterakia, δες και το βιβλίο του Guthrie Govan "Creative guitar vol.1". Τα κεφάλαια της θεωρίας στο βιβλίο αυτό είναι εκπληκτικά γραμμένα και καλύπτουν όσα χρειάζεσαι για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Stratocasterakia, δες και το βιβλίο του Guthrie Govan "Creative guitar vol.1". Τα κεφάλαια της θεωρίας στο βιβλίο αυτό είναι εκπληκτικά γραμμένα και καλύπτουν όσα χρειάζεσαι για αρχή. +1000 και οχι μονο της θεωριας αλλα και του ..πνευματικου στυλ θεματα που αναπτυσσει... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση