gregg Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Γεια σε ολους. Ενα τζαμαρισματακι πανω σε ενα backing που μου αρεσε και το ανεβαzω εδω. :) http://www.box.net/shared/uuc8fnm88g Edit: οποιος θελει αυτο το backing track δεν εχει παρα να το ζητησει και θα το ανεβασω στην αρχικη του μορφη. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Ωραίος ;) Βαδίζεις στα χνάρια του Gary Moore ;) Με τι εξοπλισμό έχεις γράψει το clip? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Ωραιος φιλε μου, αν και gary moore δεν βλεπω εγω. Απλα ειναι blues με πιο "καινουργιο" και γκαζατο παιξιμο. Υπαρχουν τοσοι κιθαριστες (πια) που το κανουν, αν και το backing track προδιαθετει για gary moore παιξιμο. Μια χαρα σε βρισκω παντως. Ναι, για πες πως το εγραψες? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 ωραιος! ομορφα προσεγμενα Lick. ωραια Bends( θα θελα πολυ πιο εντονο βιμπρατο μαζι με το wah δενει πολυ!) με χαλασε μονο τα βαθια κ το Delay. αλλα ειναι κατι προσωπικο γιατι προτιμω τον ξερω ηχο! καλη συνεχεια μαν! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 μυριζομαι les paul. ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Ωραιος ο παικτης! τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Ευχαριστω για τα ενθαρυντικα σας σχολια και πανω απ'ολα για το χρονο σας παιδια. Για τους φιλους που ρωτησαν σχετικα με τον εξοπλισμο, η κιθαρα ειναι μια esp mii deluxe με 2 emg(ενας single coil στη neck θεση και ενας humbucker 81 στην bridge θεση) περασμενη μεσα απο μια gt8 που εχω για τα τζαμαρισματακια μου και για ο,τι γραφω στον h/y. H πεταλιερα με τη σειρα της ειναι συνδεδεμενη με μια soundblaster μεσω s/pdif. Για sequencer χρησιμοποιησα το cubase 4. Αυτα. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Edit: οποιος θελει αυτο το backing track δεν εχει παρα να το ζητησει και θα το ανεβασω στην αρχικη του μορφη. :) me!!! ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 http://www.box.net/shared/k9sag5kaow ...here it is...καλα παιξιματα... ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 αντε επιτελους ανεβασες κλιπ με την πρωην μου.απ οτι βλεπω εγινε η κυρια κιθαρα σου.ωραιο παιξιμο.respect fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση