alderbody Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 το μανικι ειναι Set η BoltOn? ωραιοτατη παντως... πολυ μ'αρεσουν οι εστζι. θα ηθελα να εχω μια τουλαχιστον... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Κούκλα. Άσε τον Ηλία να κουρεύεται τώρα. :P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Ευτυχως Alterbody δεν ειναι bolt on εχει 4 βιδο neckpalate :) Ηλια μεγεια το μαλλι δεν ειναι τυχαιο που κουρευτηκες σε γιαπωνεζο. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 ειχα παιξει καποτε μια τετοια του '71 αλλα χωρις βιγζβυ και μου ειχε αρεσει παρα πολυ. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Ευτυχως A.B. δεν ειναι bolt on εχει 4 βιδο neckpalate :) Ηλια μεγεια το μαλλι δεν ειναι τυχαιο που κουρευτηκες σε γιαπωνεζο. Κώστα εσύ στις 6 δεν παίζεις με τους Comehome στο "Ράδιο Αρβύλα"; Τι κάνεις ακόμη στο σπίτι; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Ευτυχως A.B. δεν ειναι bolt on εχει 4 βιδο neckpalate :) Ηλια μεγεια το μαλλι δεν ειναι τυχαιο που κουρευτηκες σε γιαπωνεζο. Κώστα εσύ στις 6 δεν παίζεις με τους Comehome στο "Ράδιο Αρβύλα"; Τι κάνεις ακόμη στο σπίτι; Mα το Χριστο και την Παναγία, ήμουν έτοιμος να ρωτήσω το ίδιο πράμα.Σοβαρά. Kαι τώρα που το σκέφτομαι, δε παιρνεις την sg μαζί να τη δούμε εν δράση?Εκτος αν δε κάνει για τις απαιτήσεις του κομματιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Για να δούμε και το headstock!!! Ηλια σορυ για την καθυστερημενη απαντηση , το headstock ειναι gibsoni ακριβως. ;) Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι η κιθαρα ακουγεται ισοροπημενη καθαρη και γεματη ηχητικα χωρις μπουκωμενα και πολλα μπασα μμλλλουκ μμμουυ SKAI δηλαδη :D. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση