ohhai Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Παιδιά είδα το πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Άρδα και έφριξα! (Για όσους δεν το έχουν δει η σελίδα είναι αυτή: http://www.ardas.gr/2008/program.html). Πίστευα πως το φεστιβάλ είχε υψηλά στάνταρ, όσον αφορά τις μουσικές εκδηλώσεις, αλλά απ'ότι φαίνεται το μετατρέψανε και αυτό σε ελληνική πιστα...Πέρσυ ήταν ο θεός Παπακωνσταντίνου και φέτος είναι η εμπορικότατη Βανδή! :( Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε "Κάθε πέρσυ και καλύτερα" για τον Άρδα... Ποιά είναι η άποψή σας? http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Που είναι ρε τα rastavibe ναπούμ.Τι Αρδας και.........Του χρόνου θα χει Μπίγαλη με Ρακιτζή.Featuring Bougas the fragadaga man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dg* Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 φίλε AlarV,όντως..κάθε πέρσυ και καλύτερα για το φεστιβάλ του άρδα-απο τότε που άρχισα να πηγαίνω (πρίν απο 7,8 χρόνια ) είχε πάρει την κατιούσα αλλά...όχι και έτσι ρε παιδιά!!!!την Βανδή..?!?!?!?ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ..?!?!?!?!? Ασε που απο τότε που η οργάνωση άρχισε να γίνεται μέσω αθήνας,πολύ απλά...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!! Τελευταία φορά ανέβηκα στον άρδα πριν απο 2 χρόνια,που παίζαμε με μία μπάντα και ειλικρινά ηταν το χειρότερο φεστιβάλ που είχαμε συναντήσει-απο άποψη οργάνωσης,ήχου,διοργανωτών και κυρίως κατασκηνωτών (οι 9 στους 10 ηταν απο τα γύρω χωριά και.....'χαίρονταν' που έβλεπαν κόσμο!)Μην παρεξεγηθώ,και εγώ όπως όλοι μας απο χωριό είμαι-νομίζω οτι καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ! Το θέμα είναι οτι το φεστιβάλ του άρδα έχει ΠΕΘΑΝΕΙ....ή για να είμαι πιο ακριβής......το ΠΕΘΑΝΑΝΕ!!!!!! ...Saw my reflection and cried... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 παιδιά έχω παίξει Άρδα-κεντρική σκηνή. μιλάμε για το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ. τρομοκρατία, ξύλο, πιώματα και γκοτζιλοκούνουπα.αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση