Herbert Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 http://www.ranguitars.com/gallery.php enjoy..... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Αναρωτιέμαι πόσο τους πληρώνουν οι Cannibal Corpse για να τους βάζουν στους sponsorees. (όχι δεν έκανα λάθος στην έφραση, σωστά τη διαβάσατε) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 δεν θελω να στο χαλασω..αλλα δεν νομιζω οτι παει ετσι.... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δλδ ρωτάς αν πληρώνουν οι cannibal corpse για να μπουν, ή πόσο τους πληρώνουν για να μπουν; Αν ρωτάς το 1ο, τότε μάλλον δεν έχεις ιδέα για το τι εστί cannibal corpse για αυτού του είδους τις κιθάρες "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Έχω ιδέα τι εστί Cannibal Corpse γενικά... Δυστυχώς... Ειρωνικό ήταν το σχόλιο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Ε τότε δεν σου κάνουν οι ραν, ευτυχώς "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 ποσο παει μια ραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν είναι και πανάκριβες για custom κιθάρες. κατάλογος όμως δεν υπάρχει μιας και πρέπει να τους πεις εσύ πως θα στην φτιάξουν, οπότε αναλόγως πάει. Έχω δει αό 1200€ ως και πάνω από 2000€ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 ποσο παει μια ραν Στείλε ένa quote, δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Εγω που τους ειχα στειλει ενα request περσυ για μια αριστεροχειρη με μαονι,flame maple,bircheye ταστιερα και γενικα τετοια specs μου την ειχαν υπολογισει γυρω στα 1300 ευρω και χρονο αναμονης 4 μηνες. Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση