Costas_SD Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 και O Hancock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 ...επειδή πιστεύω ότι έχουμε (περίπου) τις ίδιες προτιμήσεις... Ο κλασικός-για μένα-ήχος Rhodes είναι...jeff Beck, Cause We've ended as lovers (στα πιάνα ο Max Μidleton) ...και φυσικά για funky, smooth, accid 80's ο ένας και μοναδικός Georges Duke!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Ρε Costas_SD με προσβάλεις :P Είναι ο πρώτος που έψαξα οταν άρχισα να ακούω μουσική.Πέρα απ αυτούς τους πασίγνωστους τι γίνεται όμως? marathon jeff Beck είναι κι8αριαρης έτσι?Έψαξα να δώ τπτ απο Max Μidleton αλλα δεν....Επισης ο μπέκ απ τα λίγα που έχω ακούσει δε μου λέει τπτ.Του δίνω μια προσπάθεια μπας κ με πεισει τώρα. Ο George Duke είναι μια χαρά.Έχει φύγει κιόλας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 ...o Jeff Beck φίλε μου είναι (ίσως) ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή κιθαριστες...Άκουσέ τον στο Goodbye Pork Pie Hat ή στο Angel (Footsteps)...Ο Midleton είναι ο πιανίστας στο album Blow by Blow με το Rhodes. Άκουσέ το (γράφτηκε το 74-75?) για να καταλάβεις πόσο μπροστά ήταν από την εποχή του... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 http://www.renatoneto.com/ Toν έχω δεί με τον Prince κ καραγούσταρα.Πολύ καλός αλλα δεν έχει τπτ σόλο κι αυτος. marathon Οσες φορές τον είδα δεν μου την λέει ρε παιδι μου κι ας είναι εν ζωή τι να λέει αυτό.Οταν πεθανει θα χασω την ευκαιρία να μην τον ακούω δηλαδή?Είδα κ στο youtube τα κομμάτια που μου είπες αλλα.......δεν μου κάνει κούκου τι να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 ..Ο Midleton είναι ο πιανίστας στο album Blow by Blow με το Rhodes. Άκουσέ το (γράφτηκε το 74-75?) για να καταλάβεις πόσο μπροστά ήταν από την εποχή του.. +1.000.000.000.... 8) Να προσθέσω και το "wired" :) Σκανδάλα βρες επίσης οπωσδήποτε τα ηλεκτρικά του Keith Jarrett και συνεργασία Billy Cobham με George Duke.Νομίζω πως είναι στο στυλ ακριβώς που ψάχνεις. 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Πες μου ποια αλμπουμ είναι ρε παστέλιε να τα βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 ...όσο φίλε μου Trigga για τον Jeff Beck...μικρός είσαι ακόμα!!!! Άκου επίσης και το Django από το album The Promise του John McLaughlin όπου κάνουν πλάκα παρέα... Το Album που σου λέει ο PAstelius είναι το Wired και εγώ σου λέω για το Blow by blow)... www.jeffbeck.com στη δισκογραφία Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Του Jarrett ρωτάω να με πεί το άλμπουμ, απ τον Μπέκ τραβάω ολη τη δισκογραφία τώρα. John McLaughlin Αλλος ένας που αντιπαθώ :P Οσο περίεργα κι αν φαίνονται αυτα είναι πραγματικότητα.Προς το παρόν δεν παλεύω.Mahavishnu ΞεΜahavishnu το ψαγμένο αυτό το εφεδιάρικο δεν το παλεύω.Εγώ θέλω κλασσικούρες κ φανκίλες ρε παιδί μου.Οτι άλλο κάνει μίξη με μπλουζιές λευκές im from texas με σπιρούνι κ κάλτσα τρύπια δεν το παλεύω. Παστέλιε μήπως λές την εποχή με Miles?Δεν βρισκώ εποχή με δίσκους απο cobham k duke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Στο youtube θα βρεις κάποια κομμάτια σε Live απο cobham/duke, όπως αυτό > http://www.youtube.com/watch?v=udJxF_P2MsA Στο wired και στο blow by blow του Beck νομίζω παίζει el.piano ο Jan Hammer ο οποίος είναι απλά καταπληκτικός μουσικός.. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση