trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Birelli Lagrene out of contest :P Ο τύπος είναι ερπετό στην τζάζ κιθάρα.Παίζει πολλά είδη με διαφορετικό κ ορθο ανα το ύφος τρόπο. Σαφρίδια=? Σε χασα εδώ Παντως μπλου όσο περνάει ο καιρός αυτό το αργό μπαλαντιάρικο το γουστάρο περισσότερο απ όλα.Οσο για τη δυσκολία του σε τζαζ manouche δεν ξέρω αλλά σε τζαζομπαλάντες κλασσικές σίγουρα διαφέρει αλλα δεν είναι δα κ το τραγικότερο.(τραγικό ο ακάκιος σε ασανσερ με τζάμι) Υ.Γ.Μπλου τωρα θυμίθηκα οτι πασχίζεις για manouche.Έχω να σου προτείνο βιβλιαράκι να μάθεις πράγματα για το παίξιμο αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Σαφρίδια=? Σε χασα εδώ aka περιεχόμενα ανδρικού παντελονιού ;D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 ναι,εννοω μινόρε αρμονία + αργο τεμπο.Ειτε ειναι γυφτικο είτε κανονικη τζαζ μπαλλαντα.Περαν του οτι δεν ξερεις τι να παιξεις κ να ακουστει ωραιο,καταληγεις σε πρασινη κ γινεσαι δαχτυλοδειχτούμενος . Εγω παντως δεν αγγιζω ::) Βιβλια υπαρχουν πολλά,κουλός όμως,ενας 8) (ακούς Feevom?) ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 δε θες βιβλια να γίνει μπυρέλι λαρέγκνε ρε αρχηγέ νίμπλερ? Θα σε φύγουν κ οι πράσινες που μου είσαι όλο δικαιολογίες ναπούμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Βιβλια υπαρχουν πολλά,κουλός όμως,ενας 8) (ακούς Feevom?) ;D Και με αυτό το αυτογκόλ το σκόρ γινεται 12-0... ...τραβα τωρα στο παχνί σου να ξεμάθεις αυτα που ξερεις και οταν εισαι ετοιμος για κουλοκόντρα ελα... ;D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Βιβλια υπαρχουν πολλά,κουλός όμως,ενας 8) (ακούς Feevom?) ;D Και με αυτό το αυτογκόλ το σκόρ γινεται 12-0... ...τραβα τωρα στο παχνί σου να ξεμάθεις αυτα που ξερεις και οταν εισαι ετοιμος για κουλοκόντρα ελα... ;D το σκορ εχει κριθει,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. το κερδος μου ειναι οτι απαντας οταν σε λεω feevom ;D ;D ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 το κερδος μου ειναι οτι απαντας οταν σε λεω feevom ;D ;D ;D Προσεξε μην σε κανω blue μαρέν... ;D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση